Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

GeoSolution на Autodesk University Russia 2014 .

GeoSolution на Autodesk University Russia 2014

GeoSolution Департамент GeoSolution Компанії ПОІНТ запрошує відвідати найбільший захід в області проектування, дизайну та візуалізації - конференцію Autodesk University Russia.

Щорічна міжнародна конференція Autodesk University Russia 2014 відбудеться 1-2 жовтня 2014 року в конгрессно-виставковому центрі «Сокільники» р. Москви (5-й Променевої просік, будинок 7, будова 1). Протягом обох днів роботи конференції у виставковій зоні розробників Компанія ПОІНТ представить програмний комплекс GeoSolution Professional. Фахівці розкажуть учасникам про можливості роботи в програмі. Особливу увагу буде приділено готовим рішень і прикладів впровадження комплексу GS на підприємствах Росії та СНД.

1 жовтня в залі № 9 (секція «Геоінформаційні системи») з 16:30 до 16:50 буде представлено доповідь «Комплекс для дослідників GS.Professional на AutoCAD Civil 3D. Геоінформаційне супровід інженерних вишукувань». Спільний виступ представника департаменту GeoSolution Компанії ПОІНТ департаменту інженерно-геокриологической картографії та ГІС компанії «Фундаментпроект» розповість про інноваційному підході до проведення інженерних вишукувань, їх обробці та підготовці до подальшого проектування.

Геоінформаційне супровід проекту базується на створенні системи поетапного аналізу інженерно-геокриологических умов. Запропонована технологія забезпечує безперервний життєвий цикл об'єкта будівництва на етапі проведення комплексних інженерних вишукувань, подальшого проектування, будівництва та експлуатації.

Використання даної технології дозволяє:

  • підвищити якість проведення інженерних вишукувань.

Попередня програма конференції доступна на сайті Autodesk.

Умови участі та реєстрація


Будемо раді бачити вас!

Інформаційні партнери проекту GeoSolution: журнал «Інженерні вишукування», журнал «САПР і графіка», журнал «Rational Enterprise Management», журнал «Нафтова господарство», журнал «Нафта і Капітал», інформаційний портал TimeofNews.


Докладно: http://geo-solution.ru/news/autodeskuniversityruss..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт