Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вийшла 9 версія LGS: заснована на залежностях технологія параметричного проектування і оптимізації.

Вийшла 9 версія LGS: заснована на залежностях технологія параметричного проектування і оптимізації

CEAD, Constraint Driven Engineering Design Synthesis Methodology by CADVision Engineers
Гент, Бельгія і Меррімак, США: 22 вересня 2014 року компанія Bricsys - світовий виробник програмного забезпечення у галузі проектування, що поставляється на ринок під торговою маркою BricsCAD®, повідомляє про вихід версії V9 технологічних компонентів LGS - набору бібліотек, які використовуються розробниками додатків CAD, CAM, CAE для реалізації підтримки геометричних і розмірних залежностей.

Даний реліз є вже третім за рахунком після набуття відповідних прав інтелектуальної власності на програмне забезпечення компанії ЛЕДАС у 2011 році. Обидві бібліотеки - LGS 2D і LGS 3D - були інтегровані в BricsCAD V12 для підтримки параметричного креслення і варіаційного прямого моделювання. Пізніше сфера застосування LGS була розширена на проектування збірок в BricsCAD V13 і деталей з листового металу в BricsCAD V14. В даний час LGS являє собою потужну технологію для вирішення залежностей, яка довела свою здатність обробляти найскладніші промислові параметричні моделі, створювані тисячами користувачів BricsCAD.

Версія 9 дозволяє домогтися значного прогресу в методах роботи з залежностями і визначити найбільш природне (найбільш очікуване кінцевим користувачем) рішення. Ця версія також містить різні покращення та виправлення, пов'язані з тими проблемами, про які повідомляли користувачі при зверненні в службу підтримки.

Зокрема, LGS 2D 9.0 надає поліпшений діагностику геометричних об'єктів і залежностей. Ця версія також містить новий більш надійний метод вирішення залежності збігу для двох ліній. LGS 3D 9.0 дозволяє користувачам виконувати ефективне і плавне редагування 3D моделей з листового металу. Також реалізовані спеціальні методи мінімізації кількості трансформованих геометрій (там, де це можливо). LGS 3D 9.0 дозволяє керувати відстанню між найближчими точками двох кіл, що лежать у паралельних площинах.

«Технологія LGS доступна для ліцензування всім розробникам програмного забезпечення без прив'язки до платформи BricsCAD, - пояснив Ерік де Кайзер (Erik De Keyser), генеральний директор Bricsys,- «Іноді наші ліцензіати використовують нашу технологію LGS ще більш широко, ніж ми робимо це в BricsCAD. Хорошим прикладом є програмне забезпечення CEAD, що розробляється компанією CADVision Engineers. Успіх наших користувачів - це і наш успіх: ми постійно працюємо над задоволенням їхніх вимог і поліпшенням наших технології.»

Про компонентах технологічних LGS

LGS - технологія ефективного вирішення 2D і 3D залежностей від компанії Bricsys, яка допомагає розробникам інженерного ПО реалізувати передові параметричні функції в своїх додатках. Користувачі цих програм можуть покладатися на геометричні і розмірні залежності, які вирішуються одночасно із зміною геометрії, згідно намірів користувача.

2D і 3D LGS розв'язувачі доступні у вигляді двійкових бібліотек для ОС Windows (x32, x64), Mac OS X і Linux. Інтерфейс API C дозволяє легко інтегрувати LGS 2D/3D в програми, написані на C/C /C. Для отримання додаткової інформації про Bricsys LGS 2D/3D Ви можете звернутися із запитом за адресою sales@bricsys.com..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт