Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk є проекти, в які буде інвестувати в.

Autodesk є проекти, в які буде інвестувати в. Москва, конференція Autodesk University Russia (1-2 жовтня) - Autodesk є три інвестиційні напрямки, які планується розвивати в 2015 році в Росії. Це новий підрозділ Autodesk Consulting, підтримка інноваційних стартапів і комплексна програма в галузі освіти. «Кращі проекти наших клієнтів були реалізовані завдяки інвестиціям, які вони зробили в найсучасніші технології. Ми хочемо, щоб таких проектів у Росії стало більше, тому будемо підтримувати цей напрямок, вкладаючи власні кошти в розвиток консалтингових послуг, підтримуючи інноваційні проекти та реалізуючи освітні ініціативи», - зазначив Олексій Рижов, генеральний директор Autodesk в Росії та СНД.

Консалтингові послуги

Офіційний запуск російського підрозділу Autodesk Consulting оголошено 1 жовтня 2014 року. Його основне завдання - відповісти на запит найбільших будівельних і промислових компаній Росії, забезпечивши кваліфіковане впровадження сучасних технологій інформаційного моделювання (BIM), управління даними про виріб (PDM) та інших. Autodesk пропонує весь спектр послуг, починаючи від підрахунку обсягу повернення інвестицій (ROI), детального плану впровадження, розробки нового процесу роботи, BIM стандартів і закінчуючи реалізацією совісно з фахівцями замовника повністю працюючого рішення.

Важливою функцією консалтингового підрозділу стане адаптація методології BIM під російську будівельну галузь. Кращі методики роботи при будівництві і реконструкції об'єктів, впроваджувальний і консалтинговий досвід, отриманий компанією на найбільших проектах по всьому світу, буде переданий російським компаніям, у тому числі партнерам Autodesk, які згодом самостійно зможуть проводити проекти впровадження на вітчизняних підприємствах. На кожному з проектів працюватиме інтернаціональна команда з Азії, Америки, Європи і Росії.

Підтримка інноваційних стратапов

В рамках ініціативи з підтримки інноваційних стартапів Autodesk розвиває дві програми на території Росії. Програма Autodesk Clean Tech націлена на підтримку соціально значущих стартапів та працює з авторами проектів, задавшихся метою протистояти згубним змін навколишнього середовища і вирішувати різні гуманітарні проблеми, з якими стикається людство. В рамках партнерської програми зі «Сколково» Autodesk також запустив окрему ініціативу для резидентів Фонду. Обидві ініціативи були запущені в травні 2014 року, на сьогоднішній день Autodesk підтримав кілька десятків стратапов в Росії. Серед учасників програми:

  • Can-touch.ru - творці функціональних протезів пальців для дітей, які легко можуть бути роздруковані на 3D-принтері. Робот може переміщатися по приміщенню в режимі патрулювання і управлятися через інтернет. Батарея, створена компанією, дозволяє досягати до 40% економії при експлуатації освітлювального обладнання.
У рамках програми кожен стартап може отримати ЗА на суму до 50 тис. доларів. Робота програми продовжиться і в 2015 році.

Освітні ініціативи

Autodesk продовжує вести комплексну роботу в галузі освіти. Щорічно компанія виділяє гранти російським навчальним закладам у вигляді програмного забезпечення. Майже 2000 навчальних закладів на території Росії вже скористалися цією можливістю, безкоштовно отримавши програмні продукти Autodesk, сукупна комерційна вартість яких еквівалента понад 200 млн. доларів.

Програми Autodesk за підтримки навчальних закладів - шкіл, коледжів та вузів - включають навчання викладачів, розробку навчальних планів, підтримку тренінгових центрів та центрів сертифікації. Також за підтримки Autodesk талановиті студенти беруть участь у великих міжнародних конкурсах, наприклад, Formula Students і WorldSkills.

. (СА etc.)», URBAN Magazine, ІА «Архітектор.ру», archinfo.ru, «Автомобільні дороги», «Транспорт Росії», SportBuild, SportsFacilities, «Російський будівельний комплекс», «Будівельна орбіта», «Будівельна газета», «Аеропорти. Прогресивні технології», «Інформаційні технології в будівництві», IT Manager, IT Expert, «Автоматизація в промисловості», Control Engineering Росія, «Промисловий тижневик», i-mash.ru, «Точка опори», «Хімічна техніка», «Вісник комп'ютерних та інформаційних технологій», «Конструктор. Машинобудівник», Портал машинобудування, Rational Enterprise Management, «Академія енергетики», «Енергополіс», «Інформатизація та системи управління в промисловості», «САПР і графіка», Портал isicad.ru, «Популярна Механіка», MediaVision, Render.ru, artelectronics.ru.

. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація - на сайті www.autodesk.ru.

Контактна особа: Наталія Райкова, 7 (495) 765-2279
Email: Natalia.Raykova@autodesk.com


Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, trademarks or belong to their respective holders. Autodesk is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.
© 2014 Autodesk, Inc. All rights reserved.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт