Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нові високопродуктивні робочі станції Fujitsu допомагають прискорити впровадження інноваційних технологій.

Нові високопродуктивні робочі станції Fujitsu допомагають прискорити впровадження інноваційних технологій

Мюнхен, 7 жовтня 2014 року - Сьогодні корпорація Fujitsu представляє нові високопродуктивні робочі станції з низьким рівнем шуму, що доповнюють широку лінійку що випускаються в Німеччині систем. Нові потужні моделі CELSIUS R940 і CELSIUS M740 дозволяють бізнес-користувачам випереджати конкурентів у наш час стрімкого поширення високих технологій.

Нові моделі мають низький рівень шуму навіть в умовах підвищених навантажень - випускаючи їх, корпорація Fujitsu продовжує дотримуватися своєї філософії створення орієнтованих на людину інноваційних технологій. Робочі станції CELSIUS, створені на базі передових компонентів, включаючи процесори Intel Xeon, пам'ять DDR4, новітні графічні адаптери AMD і NVIDIA, забезпечують безкомпромісну продуктивність. Твердотільні накопичувачі власної розробки Fujitsu з інтерфейсом PCIe і ємністю 512 ГБ, вбудовані в інноваційні робочі станції, мають у два рази більшу продуктивність у порівнянні з сучасними твердотільними накопичувачами інших виробників. Навіть при повному навантаженні вихідна потужність шуму становить від 18 до 23 дБ (A) - це набагато тихіше навколишнього шуму офісного приміщення з відкритим плануванням.

Нові моделі робочих станцій Fujitsu дозволяють замовникам йти в ногу з усе більш високими темпами поширення інноваційних технологій, які вимагають скорочення часу виходу продукції на ринок, а також більш частого оновлення моделей для підтримки конкурентоспроможності. До цільовим вертикальних ринків відносяться такі галузі, як машинобудування, архітектура, мультимедіа і розваги, охорона здоров'я, нафтогазова промисловість, а також геоінформаційні системи.

Нові робочі станції Fujitsu ідеально підходять для вирішення особливо складних обчислювальних завдань, таких як моделювання великих і складних наборів даних, а також візуалізація тривимірних моделей в режимі реального часу, забезпечуючи найвищий рівень продуктивності, надійності і цілісності даних. Нова робоча станція Fujitsu CELSIUS R940 являє собою масштабовану двопроцесорну систему, яка забезпечує максимальну продуктивність для роботи найбільш вимогливих багатопоточних додатків з високим навантаженням на системну пам'ять, особливості програм моделювання, візуалізації і рендеринга. Однопроцессорное рішення CELSIUS M740, що відповідає стандартам Європейського медичного центру, підходить для сфери охорони здоров'я. Система забезпечує можливість простого і зручного розширення завдяки обслуговуванню корпусу без використання спеціальних інструментів з «холодним» доступом, а також швидкої заміни до восьми жорстких дисків.

Як і майже всі робочі станції з лінійки Fujitsu CELSIUS, дві нові моделі можуть експлуатуватися в цілодобовому режимі і підтримують найбільш високопродуктивні графічні адаптери і обчислювальні карти, а також віртуалізацію. Обидві системи підтримують ОС Windows Server 2012 і можливість монтажу в стійку для використання в ЦОД, включаючи безпечний доступ по протоколу PCoIP. Fujitsu пропонує додаткові аксесуари для своїх нових робочих станцій, до яких відносяться першокласні монітори Fujitsu лінійки P з розміром екрану до 27 дюймів, а також спеціалізовані ергономічні миші 3D SpaceMouse.

Ціни і доступність
Усі портфоліо мобільних, настільних і стоєчних робочих станцій Fujitsu CELSIUS, а також аксесуари, можна замовити в компанії Fujitsu або придбати через мережу авторизованих партнерів. Ціни варіюються залежно від регіону, моделі та конфігурації.
Ресурси
Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu - японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 162 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2014 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (46 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru
Fujitsu CEMEA. Продукція компанії, призначена для малого, середнього і великого бізнесу, а також для приватних користувачів, включає повний асортимент сучасних рішень і послуг - від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. У Fujitsu CEMEA. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку ts.fujitsu.com/aboutus.

Назви інших компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.

Додаткова інформація:
Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
anton_shchyogutov@marketingcentre.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт