Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нова версія системи NX 10 від компанії Siemens підвищує гнучкість конструювання і забезпечує трикратний ріст продуктивності.

Нова версія системи NX 10 від компанії Siemens підвищує гнучкість конструювання і забезпечує триразове зростання продуктивності

Рішення для ескізного 2D-проектування скорочує терміни розробки

Підтримка сенсорних екранів дозволяє працювати з системою NX на планшетах

Нові можливості останньої версії системи NX™ (NX 10), створеної компанією Siemens, підвищують гнучкість процесів розробки виробів, а продуктивність праці зростає до трьох разів. Нові інструменти, в тому числі засіб для ескізного 2D-проектування, спрощують і прискорюють розробку, а покращення в модулі NX Realize Shape™ - повністю інтегрованому середовищі поверхневого моделювання, надають неперевершену гнучкість у створенні найбільш складних форм. У новій версії реалізована підтримка сенсорних екранів, за допомогою яких можна користуватися всіма функціями моделювання системи NX. Ще більш тісна інтеграція з рішеннями з управління життєвим циклом виробу (PLM) на основі розробленої компанією Siemens середовища Tecnomatix®, а також контролювати та оптимізувати технологічні процеси.

Постачання версії NX 10 почнуться в грудні. Докладна інформація про всі нововведення у версії NX 10 представлена по посиланню www.siemens.com/plm/nx10.


Компанія Siemens PLM Software - підрозділ Siemens Digital Factory і провідний світовий постачальник програмних засобів і послуг для управління життєвим циклом виробу (PLM). Компанія має 9 млн. інстальованих ліцензій більш ніж у 77 000 замовників по всьому світу. Штаб-квартира розташована в м. Плано, штат Техас. Siemens PLM Software допомагає сотням тисяч підприємств створювати високотехнологічну продукцію за рахунок оптимізації процесів на кожному етапі життєвого циклу виробу - від планування та проектування до виробництва і експлуатації. Наша концепція HD-PLM дозволяє учасникам, залученим у процес життєвого циклу вироби, отримувати аналітичну інформацію необхідну для прийняття обґрунтованих рішень у візуально-інтуїтивної середовищі. Додаткову інформацію про продукти і послуги компанії Siemens PLM Software можна отримати на корпоративному сайті www.siemens.com/plm.

Ми в Twitter: www.twitter.com/siemens_press

Siemens AG (Берлін і Мюнхен) - глобальний технологічний концерн, ім'я якого впродовж понад 165 років асоціюється з технічною досконалістю, інноваціями, якістю, надійністю і міжнародним співробітництвом. Концерн працює більш ніж в 200 країнах, займаючись проектами в області електрифікації, автоматизації та переходу на цифрові технології. Siemens - один з найбільших світових виробників енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій, лідер у будівництві морських вітряних турбін, провідний постачальник турбогенераторів комбінованого циклу, нових систем передачі енергії, а також сучасних інфраструктурних рішень, систем автоматизації та програмного забезпечення для промисловості. Концерн є провідним постачальником устаткування для медичної візуалізації, включаючи встановлення комп'ютерної томографії та магнітно-резонансні томографи, а також засобів лабораторної діагностики та інформаційних технологій для медицини. В 2013 фінансовому році, що закінчився 30 вересня 2013 р. доходи від поточних операцій склали 75,9 млрд. євро, а прибуток - 4,2 млрд. євро. На кінець вересня 2013 р. у компанії Siemens по всьому світу на постійній основі працювало близько 362 тис. співробітників. Додаткова інформація представлена на сайті www.siemens.com.

Попередній контакт
Салім Рахімі (Salim Rahimi)
1 972 987 3206
salim.rahimi@siemens.com


Примітка: Siemens і логотип Siemens є зареєстрованими торговими марками компанії Siemens AG. NX, NX Realize Shape, Teamcenter і Tecnomatix є торговими марками або зареєстрованими торговими марками компанії Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. або її філій в США та інших країнах. Windows - зареєстрована торгова марка корпорації Microsoft. Всі інші товарні знаки, зареєстровані товарні знаки або знаки обслуговування є власністю їх власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт