Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сибірська Машинобудівна Компанія вибрала PREACTOR для автоматизації планування виробництва.

Сибірська Машинобудівна Компанія вибрала PREACTOR для автоматизації планування виробництва

СиМаКо ТОВ «Сибирская Машинобудівна Компанія» заснована в 1999 р. на базі науково-дослідного інституту Технології машинобудування та механообробного виробництва томського філії Ракетно-космічного агентства. Компанія продовжує кращі традиції щодо впровадження наукоємних технологій у виробництво, використовуючи при проектуванні виробів сучасні технології і передову науково-технічну інформацію.

Для ефективного управління планованими і знаходяться у виробництві замовленнями на підприємстві виникла необхідність в автоматизації виробничого планування і побудови виробничих розкладів.

Після ретельного аналізу ситуації на ринку APS/MES-систем керівництвом Сибірської Машинобудівної Компанії було прийнято рішення про впровадження системи Preactor. В якості виконавця виступила Група Компаній АйтиКонсалт, що володіє найвищим у Росії партнерським статусом Preactor Solution Provider.

Фахівцями компанії була виконана поставка, установка і настройка програмного комплексу для автоматизації планування виробництва на базі PREACTOR 500, який забезпечує:

  • автоматизоване формування і запуск партій деталей і зборок, необхідних для забезпечення клієнтських замовлень з урахуванням незавершеного виробництва і наявних на складах заділів по готових деталей і зборках.
  • розрахунок операційного плану виробництва з урахуванням різних критеріїв оптимізації (мінімізація переналадок, мінімізація НЗВ, паралельна завантаження, розшивання вузьких місць та ін.).

«.Фахівці „АйтиКонсалт“ розробили спеціальну конфігурацію PREACTOR Tech Viewer для робочого місця оператора підготовки і введення вихідних даних, встановили і налаштували програмне забезпечення на робочих місцях користувачів системи, а також провели експрес-навчання персоналу, що працює з програмним комплексом» - говорить технічний директор ТОВ "Сибірська машинобудівна компанія Роман Миколайович Карасьов.

За підсумками виконаних робіт сформовано перспективний план розвитку програмного комплексу, включаючи інтеграцію з системою 1С, розробку спеціалізованих звітів, інтеграцію з набутими на підприємстві системами ЛОЦМАН:PLM і САПР ТП ВЕРТИКАЛЬ.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт