Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Додаткові можливості hyperCAD®-S .

Додаткові можливості hyperCAD®-S

Прості інструменти для роботи з геометриями

Весслінг (Німеччина), 8 жовтня 2014 року. Компанія OPEN MIND Technologies AG випустила hyperMILL® 2014. Крім ряду удосконалень, ця версія містить нові унікальні інструменти: модуль для роботи з деформаціями, що входить до складу CAD-пакета, і hyperCAD®-S.

hyperCAD®-S - система автоматизованого проектування OPEN MIND, повністю сумісна з CAM-середовищем hyperMILL®. Вона володіє сучасним і дуже зручним інтерфейсом, оптимізованим для розробників програм ЧПУ. При наявності ліцензії hyperMILL® окрема ліцензія на hyperCAD®-S не вимагається.

Цей пакет має нове обчислювальне ядро, яке, на відміну від звичайних CAD-систем, було спеціально розроблено для задач автоматизованого проектування і володіє широкою функціональністю. Наприклад, шлях інструменту є елементом обчислювального ядра.

У версії 2014 рішення hyperCAD®-S було реалізовано ряд удосконалень. Серед нововведень варто відзначити модуль «Деформація», який відкриває широкі можливості для роботи з геометриями.

hyperCAD®-S - CAD-інновація для програмістів CAM

Зміна геометрій

До складу hyperCAD®-S включений новий модуль «Деформація», за допомогою якого можна міняти геометрію будь-якого типу. Операції деформування можуть застосовуватися як до локальних, так і глобальних областях деталі. Які переваги дає цей модуль CAM-програмістів? «Все дуже просто, - пояснює Костянтин Гамбс, менеджер по продукції OPEN MIND. - Наприклад, при виготовленні тонкостінних деталі може виникнути викривлення, яке легко компенсувати, змінивши певним чином геометрію». В результаті ми отримаємо потрібну деталь. В якості прикладу Костянтин Гамбс пропонує розглянути турбінну лопатку, яка в процесі виготовлення трохи «скручується». Щоб компенсувати таку деформацію, програміст CAM перед генеруванням програми «розкручує» лопатку в зворотному напрямку. В результаті після обробки буде отримана деталь потрібної геометрією.

Компенсування відхилень, що виникають при виробництві

Ще один приклад - інструменти для листового металу. Металевий лист після обробки вигинається назад. Щоб отримати з металевого листа потрібну деталь, необхідно попередньо вирішити цю деформацію. Модуль також містить додатковий інструмент, що дозволяє переносити збережені 2D-написи в 3D-геометрії. В цьому випадку проводиться просторова деформація вибраних елементів (поверхонь, кривих, точок, масивів точок і сіток) та їх перенесення на кінцеву поверхню. Завдяки своїм широким можливостям цей модуль дозволяє розкрити творчий потенціал будь-якого користувача.

Робота з твердими тілами в hyperCAD®-S

Напередодні AMB 2014 розробники OPEN MIND розповіли про нові можливості hyperMILL® 2014.2. У новому релізі будуть представлені функції для роботи з твердими тілами в hyperCAD®-S, а також інші унікальні технології. У hyperCAD®-S тепер можна буде обробити тривимірні моделі, використовуючи різні функції.

Перенесення двовимірної написи на тривимірну геометрію

Зміна геометрій: просторова деформація шини

Про компанії OPEN MIND Technologies AG
OPEN MIND Technologies AG - провідний розробник програмного забезпечення CAM/CAD і постпроцесорів для проектування і виготовлення складних форм і деталей.

Згідно з аналітичним звітом агентства CIMdata 2014 року по ринку ЧПУ-програм, компанія OPEN MIND увійшла в п'ятірку провідних світових постачальників CAM-рішень.

Компанія пропонує безліч інструментів, у тому числі рішення для 2D-обробки із застосуванням технології фитчеров, які добре підходять для фрезерування серій деталей, а також рішення для синхронної обробки п'ятиосьовою.

hyperMILL® - продукт компанії OPEN MIND Technologies AG, широко використовуваний в автомобільній та аерокосмічній промисловості та в машинобудуванні, в тому числі для виготовлення інструментів і форм, медичного устаткування, годинників і прикрас. Завдяки цьому рішенню, компанія змогла зміцнити свої позиції на основних ринках Азії, Європи і Америки.

Компанія OPEN MIND Technologies AG входить в групу компаній Mensch und Maschine (www.mum.de.

Головний офіс:
OPEN MIND Technologies AG, Argelsrieder Feld 5, 82234 We.: 49 8153 933-500, Факс: 49 8153 933-501
Ел/пошта: Info@openmind-tech.com
адреса в інтернеті: www.openmind-tech.com/de

Зворотний зв'язок
Тел.: 49 5285 21098-0
Факс: 49 5285 21098-49
Ел/пошта: Slava.Botsvine@openmind-tech.com

Контактна особа для представників преси:
HighTech communications GmbH
Брігітте Базиліо
Grasserstra.: 49 89 500778-20
Факс: 49 89 500778-77
Ел. пошта: b.basílio@htcm.de
Інтернет: www.htcm.de

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт