Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Конференція Fujitsu «Бізнес-орієнтований центр обробки даних» - 30 жовтня 2014, Ростов-на-Дону.

Конференція Fujitsu «Бізнес-орієнтований центр обробки даних» - 30 жовтня 2014, Ростов-на-Дону

Ростов-на-Дону, 9 жовтня 2014 р. - Компанія Fujitsu і її партнери - компанії Microsoft і Symantec запрошують взяти участь у конференції: «Бізнес-орієнтований центр обробки даних», яка пройде в Ростові-на-Дону, 30 жовтня 2014 р. (четвер) з 9:30 до 14:30.

Конференція присвячена ролі Цод у розвитку бізнесу, механізмів збільшення ефективності обробки, зберігання та використання бізнес-даних і побудови сучасного робочого місця.

Експерти компанії Fujitsu розкажуть про переваги використання серверних рішень Fujitsu, а так само про способи безпечного зберігання і обробки даних і застосування віртуалізованих середовищ в діяльності сучасних динамічних компаній.

Ви зможете обговорити завдання надійного зберігання критично важливих даних, механізми створення на підприємстві сучасних робочих місць і методи виділення ресурсів у віртуальних і хмарних середовищах. Особливу увагу буде приділено питанням захисту даних, віртуалізації та оптимізації ІТ-інфраструктури підприємства.

На виставці заходу ви зможете особисто протестувати ноутбуки та планшети останніх моделей на базі нової Windows. Широкі можливості мобільних пристроїв Fujitsu забезпечують виняткову функціональність і зручність роботи, а інноваційні енергозберігаючі технології знижують негативний вплив на навколишнє середовище. Крім того, всі моделі Fujitsu забезпечують найвищий рівень надійності завдяки унікальному поєднанню німецької точності розробки і японської якості на основі 30-річного досвіду.

Попередня програма та реєстрація доступна посилання.

Ресурси
Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu - японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 162 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2014 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (46 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru .
Fujitsu CEMEA. Продукція компанії, призначена для малого, середнього і великого бізнесу, а також для приватних користувачів, включає повний асортимент сучасних рішень і послуг - від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. У Fujitsu CEMEA. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку ts.fujitsu.com/aboutus.
Назви інших компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.


Додаткова інформація:
Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
anton_shchyogutov@marketingcentre.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт