Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Стенд ДК «ИНФАРС» на AU Russia 2014.

Стенд ДК «ИНФАРС» на AU Russia 2014

Гості стенду ДК «ИНФАРС» на самій видовищній частини AU Russia 2014 здобули перемогу над роботом, а найщасливіші отримали в подарунок гаджети, що дозволяють буквально виліпити 3D-модель майбутньої будівлі з повітря.

Стенд Групи компаній «ИНФАРС» на «Виставці технологій» в рамках AU Russia 2014 вразив навіть досвідчених експертів. Гості стенду отримали можливість у прямому сенсі доторкнутися до високих технологій за допомогою унікальної технології безконтактного просторового моделювання Leap Motion, що дозволяє віртуально створювати об'єкти.

Під керівництвом експертів ГК «ИНФАРС» та активіста Співтовариства користувачів Autodesk Дмитра Чехлова гості стенду навчалися, як з плагіном до Maya «піднімати» з допомогою Leap Motion основу для тривимірного стадіону і потім перекидати її в Autodesk Revit для більш детального опрацювання.

Охочих позмагатися у віртуальні шахи з роботом на стенді ДК «ИНФАРС» було дуже багато. Раз за разом відвідувачі Виставки технологій» кидали виклик неживого гросмейстеру, поки один з них не поставив машині «дитячий мат».

Приємним сюрпризом для гостей стенду «Виставки технологій» ГК «ИНФАРС» стало вручення двом щасливчикам, які відзначилися у знаннях і уміннях управляти технологією безконтактного просторового моделювання, - унікального приладу Leap Motion в подарунок.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт