Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Тест-драйви експерта ГК «ИНФАРС» Дмитра Чубрика на AU Russia 2014 побили рекорди відвідуваності.

Тест-драйви експерта ГК «ИНФАРС» Дмитра Чубрика на AU Russia 2014 побили рекорди відвідуваності

Головним нововведенням програми AU Russia 2014 стали тест-драйви популярних програмних продуктів Autodesk. Експерти Групи компаній «ИНФАРС» за два дні провели десять із запланованих організаторами шістнадцяти тест-драйвів за напрямами «архітектура і будівництво» та «інфраструктура».

Провідні тест-драйвів - представники ГК «ИНФАРС» - технічний директор компанії Дмитро Чубрик, головні інженери проектів САПР Ілля Глуханюк і Тетяна Бех, старший експерт Аліна Юсупова - постаралися не просто зібрати корисні функції тієї чи іншої програми, але і навчити користувачів виконувати конкретні задачі, застосовуючи ключові інструменти програмних продуктів Revit, Autodesk InfraWorks, AutoCAD Civil 3D.

Тривалість «сесій» становила до 80 хвилин, дві обладнані майданчики, оснащені робочими станціями, могли одночасно розмістити до 40 осіб на кожній. Тест-драйви експертів ГК «ИНФАРС» користувалися великою популярністю не тільки у початківців користувачів, а також у тих, хто впевнено працює в програмах Autodesk.

Варто відзначити, що три тест-драйву Дмитра Чубрика - технічного директора ГК «ИНФАРС», практикуючого архітектора, сертифікованого викладача Autodesk, кращого доповідача AU Russia, одного з найбільш відомих САПР-фахівців Росії та країн СНД - побили всі рекорди відвідуваності. Більше сотні відвідувачів за один тест-драйв бажали з перших рук почути про всі тонкощі і фішках роботи в Revit, за робочими станціями сиділи одночасно по два-три людини, проте зал виставкового центру «Сокільники» не міг вмістити всіх бажаючих. Технічний директор ГК «ИНФАРС» Дмитро Чубрик зазначив, що тест-драйви - це чудова можливість для технічних фахівців, які хочуть оцінити нові продукти, причому зробити це не самостійно, скачавши тріал-версії, а під керівництвом досвідчених наставників. По закінченні заходу, всім, хто відвідав тест-драйви ГК «ИНФАРС» на майданчику Autodesk University, були видані пам'ятні сертифікати.

* Група компаній «ИНФАРС» запрошує 13 жовтня 2014 року на авторський курс Дмитра Чубрика «Оформлення робочої документації архітектурного розділу в Autodesk Revit Architecture комплект адаптації Revit «Оформлення АР».

Ми будемо раді надати вам додаткову інформацію за телефоном: (495) 775-65-85 доб. 612 або по електронній пошті edu@infars.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт