Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Курс Autodesk Revit API з Борисом Шафиро.

Курс Autodesk Revit API з Борисом Шафиро

Компанія НІП-Інформатика, золотий партнер Autodesk, повідомляє про успішне завершення дводенного тренінгу по використанню інтерфейсу прикладного програмування в Autodesk Revit. Слухачам курсу була представлена унікальна можливість вивчити та застосувати на практиці прийоми програмування з допомогою Revit API під керівництвом Бориса Шафиро - керівника групи розробки платформи Revit (Autodesk, США).

Команда Бориса Шафиро відповідає в Autodesk за кілька областей в Revit: функціональність і оформлення, в тому числі анотації, рівні і осі, перевизначення графіки, приховування/ізолювання об'єктів, диспетчер проекту, робота з видами, видовими екранами і розташування виглядів на аркушах, робота зі стадіями та інші частини інтерфейсу платформи Revit.

В рамках тренінгу учасники отримали інформацію про основні поняття, функції та можливості останньої версії Autodesk Revit API. Безліч питань з боку слухачів заходу свідчить про актуальність проведення заходів подібного рівня.

На тренінгу були присутні представники найбільших будівельних компаній Росії, таких як Etalon Group, ВАТ «Главстрой», ТОВ «Інститут Гіпронікель», ЗАТ «ВНДІ Галургії»,

Ми сподіваємося, що завдяки таким тренінгам, число професіоналів, що використовують розширені можливості Autodesk Revit, стане більше.

Компанія НВП-Інформатика дякує всіх тих, хто відвідав цей захід. Окрему подяку ми висловлюємо Борису Шафиро за можливість поділитися зі слухачами своїми знаннями і досвідом в області прикладного програмування.

До нових зустрічей!.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт