Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

NVIDIA і VMware оголошують перших учасників програми тестування NVIDIA GRID vGPU .

NVIDIA і VMware оголошують перших учасників програми тестування NVIDIA GRID vGPU

Airbus, CH2MHILL, MetroHealth першими серед клієнтів отримали віртуалізовані GPU, що забезпечують роботу насичених графікою додатків в безпечному віртуальному просторі

VMware БАРСЕЛОНА, Іспанія, 14 жовтня, 2014 - Airbus Group, CH2MHILL і MetroHealth стали першими учасниками програми раннього доступу від VMmare і NVIDIA, що дозволяє випробувати новітню технологію GPU-віртуалізації та інфраструктури віртуальних робочих столів і програм ще до її доступності на масовому ринку.

Учасники програми раннього доступу отримали доступ до даної технології і працюють безпосередньо з командами інженерів NVIDIA і VMware з метою вдосконалення кінцевого продукту, розробки навчальних програм, документації і послуг. Зацікавлені сторони можуть зареєструватися в програмі за адресою www.nvidia.com/grid-vmware-vgpu.

Технологія NVIDIA GRID vGPU надає доступ до ресурсів одного GPU відразу декільком віртуальним машинам, забезпечуючи розширені графічні можливості в професійних 2D і 3D додатках. У поєднанні з платформою VMware Horizon дана технологія надає користувачам широку функціональність і масштабованість, які потрібні IT-професіоналів для вирішення самих вимогливих завдань.

Відгуки перших учасників

Першими випробувачами технології стали компанії Airbus, великий європейський авіаційний концерн.


“Компанія Airbus, вирішила розгорнути віртуальні робочі столи для прискорення доступу користувачів і спрощення доступу постачальників до основних програм по розробці повітряних суден Airbus. Ми дуже зацікавлені в застосуванні VMware Horizon з віртуальними GPU NVIDIA GRID, так як це дозволяє нам створити масштабоване і економічне рішення. Потужність такого комбінованого рішення ще більше підвищить ефективність наших робочих процесів ".

- Філіп Мюльхауз (Philippe Muhlhause),
глава відділу EE M. Технологія vGPU підвищує масштабованість і продуктивність роботи наших інженерів і обіцяє в майбутньому плавний робочий процес будь-якому співробітникові. Ми впевнені, що CH2MHILL економічно вигідно створювати інфраструктуру віртуальних робочих столів для виконання важких з точки зору графіки проектів в будь-якій точці світу. Нові технології можуть кардинально змінити наш робочий процес".

- Крейг Флетчер (Craig Fletcher),
технологічний директор CH2MHill


“Завдяки GRID vGPU, як і очікувалося, наші програми справляються з необхідними графічними навантаженнями, однак тепер фізичні робочі столи замінила інфраструктура VMware Horizon. Це ключовий момент, який дозволить нам прискорити виконання нашого зобов'язання по віртуалізації робочих столів для всіх наших користувачів ".

- Айварс Эпсайт (Aivars Apsite),
керівник технологічної стратегії в MetroHealth.

Доступність

У програмі раннього доступу можуть прийняти участь компанії, що відповідають певним вимогам, включаючи вимогу існуючим користувачем технологій VMware Horizon і NVIDIA GRID. Детальніше дивіться на сайті програми раннього доступу.

Компанії NVIDA і VMware заявляли про співпрацю на минулій конференції NVIDIA по графічним технологій GTC 2014 з метою впровадження технології NVIDIA GRID vGPU в продукти VMware. Рішення GRID vGPU в зв'язці з технологією VMware було продемонстровано на конференції VMworld в Сан-Франциско.

“Раніше тестування технологій замовниками дозволить нам ще більше підвищити цінність розроблених нами рішень. Учасники програми раннього доступу мають унікальну можливість спільної роботи над даним проектом, що дає їм конкурентна перевага першого ходу, - говорить Ерік Фриберг (Erik Frieberg), віце-президент з маркетингу обчислювальних продуктів для кінцевих користувачів в VMware. - наші спільні зусилля забезпечать замовникам і постачальникам послуг високу продуктивність у складних і насичених графікою додатках".

“Виробничі, проектні і конструкторські компанії у всьому світі проводять випробування vGPU на VMware Horizon 6 в найскладніших додатках з самими складними моделями практично без шкоди графічних можливостей, - говорить Джефф Браун (Jeff Brown), віце-президент і директор з рішенням професійної віртуалізації в NVIDIA. - Перший відгук замовників був дуже хорошим, і ми продовжуємо працювати з VMware, щоб допомогти компаніям підвищити продуктивність роботи співробітників і спростити управління апаратними ресурсами".

Слідкуйте за новинами NVIDIA:

Про компанії NVIDIA

http://www.nvidia.ru, http://nvidianews.nvidia.com і http://blogs.nvidia.com.

Про VMware

Компанія VMware - світовий лідер в області віртуалізації і рішень хмарної інфраструктури, які дозволяють бізнесу активно розвиватися в епоху хмарних обчислень. Клієнти довіряють VMware, яка допомагає їм змінювати способи створення, доставки і споживання інформаційних технологічних ресурсів, сприяючи їх розвитку та з урахуванням їх конкретних потреб. У 2013 році прибуток VMware склала 5,21 млрд. доларів. Головний офіс VMware знаходиться в Кремнієвій долині, а представництва розташовані по всьому світу. Додаткова інформація про VMware доступна на сайті www.vmware.ru.
Цей прес-реліз містить заяви, включаючи, зокрема, заяви про наявність та характеристики GRID vGPU для віртуальних машин VMware, про його потенційні переваги і вигоди GRID на VMware Horizon DaaS для споживачів і партнерів, а також про значення візуальних віртуальних розрахунків для споживачів. Дані заяви підпадають під дію положень про «safe harbor» (безпечної гавані), передбачених законом США Private Securities Litigation Reform Act від 1995 року. Фактичні результати можуть істотно відрізнятися від заявлених унаслідок певних ризиків, у тому числі: 1) зміна пріоритетів і рівнів урядових витрат. Дані заяви «forward-looking statements» ґрунтуються на поточних очікуваннях і можуть змінюватися під впливом невизначеності та змін стану, значущості, цінності і наслідків та інших ризиків, перелічених у документах, поданих до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC), включаючи наші останні звіти по формі 10-K та формі 10-Q і поточні періодично подаються звіти за формою 8-K, які можуть призвести до відхилення фактичних результатів від очікуваних. Компанія VMware не несе ніяких зобов'язань по оновленню цих заяв після виходу цього прес-релізу та на момент написання не має такого наміру.

Окремі заяви даного прес-релізу, включаючи, але не обмежуючись ними, згадки про вплив і переваги технології NVIDIA GRID з VMware Horizon DaaS Platform. Такі обставини і ризики включають розробку більш швидкої або ефективної технології, використання CPU для паралельних обчислень, конструкторські, виробничі або програмні помилки, вплив технологічного розвитку і конкуренції, зміни в перевагах і вимогах покупців, вибір інших стандартів або продуктів конкурентів покупцями, зміни в стандартах галузі та інтерфейси, несподіване зниження продуктивності наших продуктів або технологій при інтеграції в системи, а також інші ризики, вказуються час від часу у звітах, які NVIDIA надсилає в Комісію з цінних паперів і біржових операцій, включаючи звіт по формі 10-Q за фінансовий період, закінчився 26 січня 2014 року. Копії звітів для SEC опубліковані на нашому сайті та доступні у NVIDIA безкоштовно. Дані, що відносяться до майбутнього заявою, не відносяться до майбутньої продуктивності, а тільки до поточного моменту, і, крім випадків, встановлених законом, NVIDIA не несе відповідальність за оновлення таких заяв, щоб відобразити майбутні події чи обставини.

VMware, Horizon, Horizon View і DaaS є товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками компанії VMware в США і/або інших країнах. Використання «партнер» або «партнерство» не передбачає юридичні партнерські відносини між VMware і будь-якою іншою компанією.

NVIDIA, логотип NVIDIA, GRID та vGPU є товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками компанії NVIDIA в США і/або інших країнах. Усі інші назви компаній і/або продуктів можуть бути товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками відповідних власників. Функції, ціни, наявність і специфікації можуть бути змінені без попередження.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт