Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Siemens купує компанію Camstar, зміцнюючи лідируючі позиції в області цифрового виробництва.

Siemens купує компанію Camstar, зміцнюючи лідируючі позиції в області цифрового виробництва

Plano, Texas, 14 Жовтень 2014

  • Придбання дозволить розширити лінійку продуктів компанії Siemens для управління виробничими процесами
  • Забезпечить подальший розвиток стратегії Siemens по створенню повністю інтегрованого цифрового виробництва
  • Зміцнить становище провідного постачальника систем управління виробничими процесами в ключових галузях промисловості
  • Посилить роботу з аналізу великих обсягів даних у всій глобальній ланцюжку поставок.

Siemens починає процедуру придбання компанії Camstar Systems, Inc., одного із загальновизнаних лідерів в області інтегрованих систем управління виробничими процесами (MES-систем). Дане придбання реалізується у відповідності зі стратегією компанії Siemens в області цифрового виробництва, спрямованої на розширення лінійки інтегрованих рішень для розробки виробів і автоматизації виробництва в електронній, напівпровідникової і медичної промисловості. Сьогоднішній анонс представляє завершальний етап створення повністю інтегрованого рішення для цифрового виробництва, сприяє впровадженню компаніями інновацій. Кращі в своєму класі MES-системи, розроблені компанією Camstar, стануть прекрасним доповненням до наявних рішень Siemens для вертикально інтегрованих галузей. Camstar увійде до складу PLM підрозділу компанії Siemens. Завершення операції заплановане на другу половину листопада 2014 р. Умови угоди не розголошуються.

Корпоративні MES-системи компанії Camstar являють собою масштабовані і гнучкі рішення рівня підприємства, призначені для використання як на одній, так і на кількох виробничих майданчиках одночасно. Сучасна складна середовище розробки виробів призводить до виникнення стійкого попиту на корпоративні MES-рішення для машинобудування. Лінійка продуктів компанії Camstar включає в себе сучасні високопродуктивні засоби аналізу даних, що дозволяють досліджувати складні і глобальні процеси. Ці продукти засновані на хмарних технологіях і новітніх алгоритмах аналізу великих обсягів даних, що застосовуються до всіх процесів і ланцюжку поставок підприємства.

«Об'єднання з фахівцями та продуктами компанії Camstar - ще один крок Siemens, спрямований на створення сучасних і повнофункціональних рішень, а також на поглиблення експертизи в галузі цифрового виробництва для підтримки наших замовників», - заявив Чак Гриндстафф (Chuck Grindstaff), голова ради директорів і президент компанії Siemens PLM Software. «Придбання рішень Camstar прискорить проведену нами інтеграцію PLM-систем з системами управління виробничими процесами (MOM). В рамках інтегрованого цифрового виробництва ми забезпечуємо спільну роботу PLM- і MOM-систем, а також систем промислової автоматизації, що дозволить нашим замовникам створювати інноваційні вироби і технологічні процеси по всьому ланцюжку створення доданої вартості. Спеціалізація компанії Camstar на конкретних галузях і унікальні продукти вдало доповнюють портфель рішень Siemens і відповідають її стратегії в області MOM-систем, що дозволить розширити функціональність нашої ведучої MES-системи SIMATIC IT».

«Компанія Camstar заробила солідну репутацію, створивши загальноприйняті стандарти функціональних можливостей та ефективності MES-систем, які використовуються в електронній, напівпровідникової і медичної промисловості», - зазначив Тоні Скотт (Scott Toney), головний виконавчий директор компанії Camstar. «Siemens прекрасно усвідомлює ту користь, яку ми приносимо цим галузям, а також зазначає повну відповідність наших продуктів своєї промислової стратегії. Ми впевнені, що приєднання до компанії Siemens принесе велику користь нашим замовникам, і ради широким можливостям, які відкриваються перед нами».

«Придбання Camstar - продумане рішення, прийняте у відповідності з промислової стратегією Siemens», - заявив Грег Горбач (Greg Gorbach), віце-президент групи компаній ARC Advisory. «Дана угода розширить можливості Siemens в ключових галузях і дозволить доповнити програмні продукти компанії чудовими технологіями та експертизою, які допомагають замовникам створювати інновації».

Camstar була заснована в 1984 р. Штаб-квартира компанії знаходиться в м. Шарлотт (шт. Північна Кароліна). 250 співробітників Camstar працюють в США, Сінгапурі, Малайзії, Китаї та Нідерландах.

Компанія Siemens PLM Software - підрозділ Siemens Digital Factory і провідний світовий постачальник програмних засобів і послуг для управління життєвим циклом виробу (PLM). Компанія має 9 млн. інстальованих ліцензій більш ніж у 77 000 замовників по всьому світу. Штаб-квартира розташована в м. Плано, штат Техас. Siemens PLM Software допомагає сотням тисяч підприємств створювати високотехнологічну продукцію за рахунок оптимізації процесів на кожному етапі життєвого циклу виробу - від планування та проектування до виробництва і експлуатації. Концепція HD-PLM дозволяє учасникам, залученим у процес життєвого циклу вироби, отримувати аналітичну інформацію необхідну для прийняття обґрунтованих рішень у візуально-інтуїтивної середовищі. Додаткова інформація про компанію Siemens PLM Software представлена по посиланню www.siemens.com/plm.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт