Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Семінар компанії «ЛІРА софт» в Мособлгосэкспертизе - ще один крок у впровадженні BIM.

Семінар компанії «ЛІРА софт» в Мособлгосэкспертизе - ще один крок у впровадженні BIM

10 жовтня 2014 року експерти компанії «ЛІРА софт» провели навчальний семінар в одній з провідних організацій в області проведення державної експертизи проектної документації - ГАУ МО «Мособлгосэкспертиза», присвячений проектування будівельних конструкцій з використанням програмного комплексу ЛІРА 10.х - надійного інструменту конструктора-расчетчика, повністю відповідає технології BIM і враховують специфіку та вимоги саме російського проектування.

На сьогоднішній день, ПК ЛІРА 10.х є актуальним і затребуваним багатьма користувачами, оцінити його достоїнства та переваги порівняно з іншими вітчизняними системами класу CAE.

Фахівці-конструктори Мособлгосэкспертизы отримали кваліфіковану консультаційну допомогу в області функціоналу системи, реалізації різних рішень в ПК ЛІРА 10.2 (розрахунок палі, розрахунок вантових мостів і т.д.).

Співробітниками ГАУ МО «Мособлгосэкспертиза» були висловлені пропозиції щодо подальшого розвитку комплексу. Крім того, слухачі отримали можливість одними з перших дізнатися про основні особливості та нововведення ПК ЛІРА 10.4, поєднала в собі незмінну якість і зручність ПК ЛІРА з самими сучасними методами і технологіями програмування. Офіційна презентація нової версії ПК ЛІРА 10.4 відбудеться 18 листопада 2014 року в Москві, в готелі «Холідей Інн Сокольники».

По закінченні заходу, учасники і організатори, враховуючи велику зацікавленість і виключно хороші результати навчального семінару, прийшли до одностайного рішення - подальша співпраця потрібно продовжувати і розвивати.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт