Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

CAD OLYMP 2014: золотий п'єдестал з КОМПАС-3D.

CAD OLYMP 2014: золотий п'єдестал з КОМПАС-3D

19 листопада в Москві завершився фінальний етап CAD OLYMP 2014 - найбільшого молодіжного змагання в сфері САПР. Протягом двох днів студенти і молоді фахівці з Росії, України, Білорусії, Казахстану та Вірменії виявляли найсильніших у двовимірному і тривимірному моделюванні. «Золото» в обох номінаціях особистого заліку знову вибороли знавці системи автоматизованого проектування КОМПАС-3D.

Відкриття CAD OLYMP 2014 В цьому році олімпіада вийшла як ніколи масової: для участі в особистому заліку очного етапу заявку подали близько 300 осіб, а загальна кількість учасників всіх етапів CAD OLYMP 2014 перевалила за півтори тисячі. У програму Форуму САПР, частиною якого є олімпіада, увійшли також екскурсії на промислові підприємства Москви, майстер-класи та семінари по тривимірному моделюванню, 3D-друку та 3D-сканування, сертифікації по системам автоматизованого проектування, круглі столи, ярмарок вакансій та технологічна виставка.

Змагання в особистому заліку

18 жовтня змагальну частину форуму відкрили змагання в особистому заліку. Для виконання завдання кожен учасник міг вибрати одну з представлених систем автоматизованого проектування: більше двох третин віддали свою перевагу КОМПАС-3D. У зв'язку із зростаючим інтересом до олімпіади і кількістю учасників перший день CAD OLYMP 2014 завершився далеко за північ. Другий день був присвячений командним змаганням і змагання стартували вже о сьомій ранку. Ввечері на урочистій церемонії організатори оголосили імена переможців та призерів: перші місця в обох номінаціях особистого заліку вибороли знавці КОМПАС-3D, а в двовимірному проектуванні весь п'єдестал залишився за учасниками, які виконували завдання в КОМПАС-3D!

Експерти CAD OLYMP Лев Теверовский і В'ячеслав Ніконов (АСКОН)

Переможці в номінації «Інженерна графіка»:

  • 1 місце - Леонід Платонов, Донецький національний технічний університет (КОМПАС-3D)
  • 2 місце - Павло Волчек, Тюменський державний нафтогазовий університет (КОМПАС-3D)
  • 3 місце - Сергій Албул, НИТУ «Місіс» (КОМПАС-3D)

Переможці в номінації «Тривимірне моделювання»:

  • 1 місце - Кирило Каргін, НИТУ «Місіс» (КОМПАС-3D)
  • 2 місце - Володимир Плесовских, Тюменський державний нафтогазовий університет (КОМПАС-3D)

Леонід Платонов (в центрі), В'ячеслав Ніконов і Лев Теверовский (АСКОН)

Спеціальні призи від АСКОН отримали Олексій Бородкін (Південно-Західний державний університет, ВАТ «Авиаавтоматика» їм. В.В.Тарасова«) і Олександр Воронов (Омський державний технічний університет). У командному заліку компанія відзначила брянський колектив «09-САПР» у складі Олександра Козленкова (ВАТ «Карачевський завод «Электродеталь», Владислава Колякина (Брянський державний технічний університет) Дмитра Орєхова (ТОВ «Політех»). Великий інтерес з боку студентів і молодих фахівців викликала сертифікація по КОМПАС-3D: за два дні бажання виконати завдання висловили більше 100 осіб, однак час і технічні можливості дозволили зробити це тільки 65 учасникам. Сертифікати, які підтверджують високий рівень володіння КОМПАС-3D, отримають 29 знавців системи.

Сертифікація по КОМПАС-3D

Євген Водясов, старший викладач інженерної графіки та прикладної механіки Костанайського інженерно-економічного університету. М.Дулатова: «У наші дні наявності одного диплома недостатньо, і ось такі сертифікати, що підтверджують володіння програмним забезпеченням, укупі з реальними навиками, показують потенційному роботодавцеві, що перед них справжній фахівець. Для нас сертифікація стала корисною ще й тому, що ми прямо в процесі дізналися про деякі тонкощі роботи в КОМПАС-3D, якими напевно володіють навіть не всі костанайские інженери».


CAD OLYMP 2014: день перший, день другий.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт