Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН представив альфа-версію нового продукту для тривимірного архітектурно-будівельного проектування.

АСКОН представив альфа-версію нового продукту для тривимірного архітектурно-будівельного проектування

24 листопада фахівці проектних організацій Санкт-Петербурга виявилися свідками технічного прев'ю нового рішення АСКОН для тривимірного архітектурно-будівельного проектування. Знайомство з продуктом, розробленим в рамках проекту під кодовою назвою «Торнадо», стало частиною підготовки майбутніх користувачів до майбутнього бета-тестування.

На заході була показана поточна лінійка продуктів АСКОН для будівельного проектування на платформі КОМПАС-3D, в тому числі технологія MinD. Учасники познайомилися з загальним підходом до технології проектування і більш детально - з окремими її частинами: додатками для проектування металоконструкцій та інженерних систем.

АСКОН BIM Торнадо семінар

Але головна інтрига семінару полягала у презентації нового рішення АСКОН - інструменту, який, поєднуючи об'єктно-орієнтоване проектування і вільний моделювання, дозволить швидко отримувати тривимірні проекти будівель і споруд з використанням «звичних» проектувальнику команд (стіна, колона, балка, вікно і т.д.) і без проблем перетворювати їх у досить нестандартні архітектурні творіння. Офіційний реліз системи запланований на перший квартал 2015 року, але спробувати його в дії можна буде в ході бета-тестування вже в грудні.
АСКОН BIM Торнадо 1

АСКОН BIM Торнадо 2

Максим Нечипоренко, директор з маркетингу АСКОН-Системи проектування: АСКОН Максим Нечипоренко «Від традиційних об'єктних CAD-систем, де користувач оперує готовими об'єктами, наш продукт відрізняє можливість відступити від передбачених розробником варіацій. Ми дали проектувальнику інструмент, який буде містити редактори стилів на всі можливі і необхідні для проектування типи будівельних елементів - вікон, дверей, стін і так далі. Звичайно, ми передбачили найпоширеніші типи цих елементів, але їх стилі можна буде модифікувати і редагувати, що дозволить природним чином створювати і використовувати нові архітектурні форми».

Превью системи викликало в учасників семінару великий інтерес: в ході живого показу вони змогли детальніше познайомитися з незвичайним інтерфейсом продукту, який був створений на основі результатів досліджень юзабіліті ІТ-інструментів, дізнатися про основні можливості функціоналу, поставити питання про системні вимоги до продукту, його конкурентні переваги.

АСКОН BIM Торнадо

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт