Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Олімпіада «CAD-OLYMP» - будь лідером разом з T-FLEX!.

Олімпіада «CAD-OLYMP» - будь лідером разом з T-FLEX!

19 листопада в Конгрес-центрі технополісу «Москва» були підведені підсумки олімпіади «CAD-OLYMP», що пройшла під егідою всесвітнього тижня підприємництва. У змаганні взяли участь 234 конкурсанта і 52 команди з 37 регіонів Російської Федерації та 4-х зарубіжних країн, а також більше 800 представників коледжів, Вузів і промислових підприємств - в загальній складності понад 2000 учасників.
T-FLEX CAD-OLYMP 1

Переможцями одній з номінацій - «Кращий інженерний колектив» - стала команда «Орлине око» (Держуніверситет - ННВК, м. Орел), яка використала для своєї роботи програми T-FLEX CAD. Незважаючи на складний для виконання конкурсне завдання, а також технічні проблеми, з-за яких учасникам довелося (вже в процесі виконання завдання!) «пересісти» на більш стару версію T-FLEX CAD, хлопці змогли довести всім, що вони найкращі.

Один з учасників «Орлиного ока», Симаков Олександр Олександрович, поділився враженнями про захід в цілому, і про свою команду, зокрема: «У складі нашої команди було три людини - я, старший викладач, Семенов Віктор Геннадійович, студент 3 курсу, і Шманев Сергій Анатолійович, студент 5 курсу. Рішення брати участь в T-FLEX е ми ухвалили в останній момент прямо перед початком змагань. Мабуть, цей вибір і став для нас доленосним!»

Учасники команди з однієї кафедри - «Конструкторсько-технологічне забезпечення машинобудівних виробництв" (КТОМП). Вони уявляли не тільки свою машинобудівну кафедру, але і факультет «Мтілп», Технологічний інститут ім. Н.Н. Полікарпова, що входить до складу Держуніверситету - ННВК, який бере участь у Програмі підтримки навчальних закладів компанії «Топ Системи».

«я Сам брав участь в Олімпіаді уже вдруге, - розповідає Олександр Олександрович - у минулому році зайняв «образливе» 5 місце в особистому заліку. Після цього амбіції взяли верх, і я почав «збивати» свою команду, готуючи студентів до участі. За рік ми виконали безліч хитрих завдань, об'їхали 3 міста, беручи участь у різних олімпіадах з даного напрямку, але призів, на жаль, так і не отримали - скрізь фаворитами були хлопці з Курська. Тому для мене завданням-максимум було зайняти 2-3 місце, після лідерів минулих років - Курська та Брянська. Коли ми почули свої імена при оголошенні переможців, ми були не просто здивовані, а практично шоковані. У перші хвилини ми трохи розгубилися, але в результаті, залишилися задоволені тим, як виступили і представили свій ВУЗ.

T-FLEX CAD-OLYMP 2

Незважаючи на перемогу, я не збираюся залишати тренування та участь у змаганнях - ще є до чого прагнути. В особистому заліку ми далеко внизу - і це значить, що пора вивчати оптимізацію та проектування листових тіл! А найголовніше, що хочеться зробити - відкрити на базі Вузу курси чи школи моделювання. Звичайно ж, першою досліджуваної програмою буде T-FLEX, в першу чергу завдяки безкоштовній навчальної версії, що є рідкістю серед всіх САПР. А новий диплом і кубок, я сподіваюся, дозволять заявити про те, що ми багато чого можемо!

Нагадаємо, про Програму підтримки навчальних закладів, здійснюваних компанією «Топ Системи» з 1999 року. У програмі беруть участь понад 150 провідних вітчизняних вишів, серед них - МДТУ їм. Баумана, Московський Державний Університет Машинобудівний (МАМІ), МГТУ СТАНКИН, МАІ і багато інші. В даний проект входить поставка програмного забезпечення T-FLEX для подальшого використання в навчальному процесі, безоплатне оновлення придбаних програмних продуктів, консультаційна допомога, матеріали, інформація, перепідготовка викладачів і багато іншого. Для студентів, що використовують T-FLEX CAD, існує спеціальна безкоштовна Навчальна версія цього програмного продукту. Крім того, серед учнів регулярно проводиться конкурс проектів «Залік».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт