Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

SolidWorks Russia: реальна підтримка підприємств середнього і малого бізнесу.

SolidWorks Russia: реальна підтримка підприємств середнього і малого бізнесу

Компанія SolidWorks Russia прийняла рішення відмовитися від програми субсидій Мінпромторгу РФ на користь подальшого розвитку власної програми підтримки середнього та малого бізнесу, яка реалізується в Росії вже кілька років і виключає тривалі виснажливі бюрократичні процедури збору і правильного оформлення документів.

Для того щоб стати учасником програми та істотно скоротити витрати на придбання інжинірингового програмного забезпечення підприємству достатньо заповнити тільки одну анкету. Рішення буде отримано протягом 24 годин. Учасник програми отримує не тільки ліцензії SolidWorks, істотно скоротивши свої витрати, але також забезпечується безплатною кваліфікованою технічною підтримкою на постійній основі і має можливість провести навчання фахівців на спеціальних пільгових умовах.

«Ми бачимо місію нашої компанії у забезпеченні російської промисловості сучасними ефективними технологіями автоматизації, які дозволять вивести наші підприємства на високий рівень конкурентоспроможності, - говорить Олена Мурована, генеральний директор SolidWorks Russia. - поточної складній ситуації дуже важливо надати підтримку нашої промисловості, допомогти впоратися з труднощами і забезпечити зростання продуктивності праці. Це особливо важливо в сегменті малого бізнесу, який є важливою складовою економіки будь-якої країни. Наша програма підтримки середнього та малого бізнесу дозволяє без зайвого клопоту зробити доступними сучасні технології, що є запорукою успіху на внутрішньому і зовнішньому ринку».

За детальною інформацією звертайтеся в офіси SolidWorks Russia або залиште запит на сайті www.solidworks.ru


Компанія SolidWorks Russia - найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт