Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН оголошує про старт бета-тестування нової 3D-системи для архітектурного проектування.

АСКОН оголошує про старт бета-тестування нової 3D-системи для архітектурного проектування

Компанія АСКОН запрошує всіх бажаючих випробувати систему для тривимірного архітектурного проектування. Створити власний архітектурний проект, оцінити задум розробників і прийняти участь в конкурсі на кращий відгук бета-тестери зможуть з 23 грудня по 23 лютого 2015 року.

Новий інструмент від АСКОН поєднує об'єктно-орієнтоване проектування і вільний моделювання і дозволяє швидко отримувати тривимірні проекти будівель і споруд з використанням «звичних» проектувальнику команд (стіна, колона, балка, вікно і т.д.). Офіційний реліз продукту запланований на перший квартал 2015 року, але спробувати можливості системи, ви можете вже зараз! Приєднуйтесь до бета-тестування!

анкету бета-тестера. Після реєстрації на електронну адресу буде надіслано лист з посиланням на скачування системи: вам потрібно лише завантажити і встановити бета-версію.

Бета-тестери стануть співавторами нового продукту, адже їх рекомендації будуть неодмінно враховані у фінальній версії. Найцікавіші і докладні відгуки про систему будуть опубліковані на сайті АСКОН та у ЗМІ. А їх автори можуть стати переможцями конкурсу тестових проектів!

Умови конкурсу проектів
Розробники пропонують всім бета-тестерам заповнити звіт-відгук про роботу системи до 28 лютого 2015 року. До звіту можна додати скріншоти тестового проекту, а також свою фотографію, які будуть розміщені в галереї бета-тестування. Звіт-відгук буде оцінюватися за обсягом, кількістю пропозицій та побажань, а скріншоти архітектурного проекту - по сміливості втілених ідей і повноти застосування функціоналу. Авторів кращих проектів та відгуків чекають цікаві призи від АСКОН.

Терміни проведення бета-тестування: з 23 грудня 2014 року по 23 лютого 2015 року.

Взяти участь в бета-тестуванні

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт