Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Представництво Total в Норвегії вибирає AVEVA NET для управління інженерними даними.

Представництво Total в Норвегії вибирає AVEVA NET для управління інженерними даними

Гігант світової нафтової індустрії компанія Total впроваджує інформаційну систему для управління інженерними даними на унікальному проекті розробки родовища Martin Linge

10 грудня 2014

Кембридж, Великобританія: Компанія Total прийняла рішення використовувати технології AVEVA для управління інженерними даними і візуалізації виробничих об'єктів. Система управління інженерними даними на платформі AVEVA NET була налаштована спеціально для вирішення виробничих завдань Total в рамках робіт за унікальним проектом будівництва та експлуатації стаціонарної платформи на родовищі Martin Linge норвезького континентального шельфу. Система AVEVA NET оперативно розгорнута на проекті, йде впровадження та дослідно-промислова експлуатація. По закінченні впровадження системи, Total буде використовувати функціональні можливості AVEVA для генерації усієї проектної та експлуатаційної інформації по розробці родовища Martin Linge.

У процесі серйозного конкурентного відбору TOTAL переконався в можливості рішень AVEVA забезпечити оперативний доступ до всіх видів інженерних даних та їх візуалізацію для підтримки прийняття рішень і зниження проектних і експлуатаційних ризиків. Це є необхідним для успішної реалізації проекту Martin Linge. Фахівці компанії Total були особливо вражені ступенем відкритості системи AVEVA, яка дозволила одночасно використовувати інформацію в існуючих інформаційних системах і програмних комплексах, таких як Documentum, OpenText, програми для розробки схемної частини і тривимірного проектування AVEVA і системи сторонніх розробників.

«Всі програми AVEVA спеціально розроблені для вирішення одного глобального завдання - зберегти і підтримати цілісність даних цифрового активу на всьому протязі життєвого циклу будь-якого об'єкта», - коментує Хельмут Шуллер, Виконавчий віце-президент AVEVA. - «Ефективна робота з цифровим активом дозволяє нашим користувачам управляти змінами навіть на самих складних проектах на протязі їх життєвого циклу. Для проекту облаштування родовища Martin Linge це особливо важливо, і рішення TOTAL E.

Прогнозні запаси нафти і газу родовища Martin Linge становлять близько 190 млн. барелів в нафтовому еквіваленті. Щоб задовольнити енергетичні потреби в процесі розробки родовища, електроенергія буде поставлятися з материкової частини Норвегії через підводний кабель довжиною 162 км. Такий інноваційний підхід знизить рівень викиду СО (монооксид вуглецю) на 2 млн тонн у рік.

У Норвезькому регіоні AVEVA має представництво в Осло і центр компетенції в Ставангері для підтримки діяльності національних і міжнародних компаній.

MEDIA CONTACT:

Kate Magill
Communications Manager
AVEVA Corporate Marketing
Tel: 44 (0) 1223 558204
kate.magill@aveva.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт