Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Замещательные новини від програми «Трейд-ін».

Замещательные новини від програми «Трейд-ін»

АСКОН підводить підсумки програми по заміщенню зарубіжних САПР на систему КОМПАС-3D

У 2014 році понад 15 російських підприємств взяли курс на импортонезависимость з АСКОН і взяли участь у програмі «Трейд-ін. Заміщення». Скориставшись спеціальною пропозицією, вони замінили зарубіжні CAD-продукти на системи КОМПАС-3D V15 і КОМПАС-Графік V15 на вигідних умовах. Масштаб заміни на одному підприємстві становив від одного до 42 робочих місць.

Підсумки програми за минулий рік показали, що перехід з зарубіжного на вітчизняне актуальний не тільки для представників оборонно-промислового комплексу, для яких питання використання импортонезависимых і захищених програмних продуктів є пріоритетними. Громадянським підприємствам, що працюють в реальному секторі економіки і займаються проектуванням нових складних виробів, заміна імпортного САПР-інструменту на КОМПАС-3D дає імпульс для розвитку і оптимізації діяльності, вирішує проблеми неповної адаптації зарубіжних систем під російські стандарти, позбавляє від необхідності перепланувати бюджетів з-за постійного підвищення цін.

У 2014 році число учасників програми «Трейд-ін. Заміщення» поповнили 15 підприємств з Нижнього Новгорода, Пензи, Томська, Чебоксар, Рязань, Саратов, Пермі, Краснодара та інших міст Росії. Одним з них стала барнаульская компанія «Збережи зерно», що спеціалізується на проектуванні зерноочисних комплексів, відділень сушіння, елеваторів, комбікормових заводів. Головною специфікою виробництва «Збережи зерно» є унікальність кожного елемента конструкцій, однак, розробка продукції з нуля накладає обмеження на терміни проектування і, відповідно, складання того або іншого об'єкта.

«Раніше при використанні зарубіжних CAD-систем нам доводилося оперувати примітивами, проектувати c великими трудовими і тимчасовими витратами, підлаштовувати документацію під вітчизняні стандарти, - відзначає директор компанії «Збережи зерно» Олексій Шурутов. - Перехід на КОМПАС-3D став тим чинником росту, який нам був необхідний, а використання таких додатків до системи, як Обладнання: Металоконструкції і Трубопроводи 3D дозволило у рази скоротити час проектування об'єктів».

Програма АСКОН по заміні застарілих і зарубіжних САПР діє з 2009 року. За цей час на КОМПАС-3D і КОМПАС-Графік за програмою «Трейд-ін» перейшли десятки підприємств, у тому числі компанія «АВІСМА» (Березники) - філія Корпорації " ВСМПО-АВІСМА, світового лідера з виробництва титану, найбільший виробник паперової продукції в Росії «Монді Сиктивкарський лісопромисловий комплекс», виробник хроматографічного обладнання НПФ «Мета-Хром» (Йошкар-Ола) і багато інші.

Нагадаємо, що, скориставшись пропозицією «Трейд-ін. Заміщення», промислове підприємство або проектна організація може придбати нові ліцензії системи тривимірного моделювання КОМПАС-3D, універсальної САПР КОМПАС-Графік і САПР для будівництва КОМПАС-Будівельник всього за 35% від стандартної ціни кожного з продуктів. Для отримання пільгових умов купівлі учасникам програми достатньо пред'явити копію ліцензії на САПР, випущену раніше визначеного року, та направити на адресу АСКОН офіційний лист із зобов'язанням не використовувати в роботі замінити програмне забезпечення.

Детальніше про участь у програмі

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт