Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Elisa спільно з ThingWorx® запускає новий сервіс для розробки додатків в області Інтернету речей.

Elisa спільно з ThingWorx® запускає новий сервіс для розробки додатків в області Інтернету речей

ЭКСТОН, штат Пенсільванія, США - січень 2015 р. - Компанія ThingWorx, підрозділ компанії PTC® (NASDAQ: PTC) і провідний провайдер програмної платформи для створення додатків в області Інтернету речей (IoT), оголосила, що компанія Elisa, лідер ринку Фінляндії з надання послуг мобільного та фіксованого широкосмугового доступу в інтернет, буде використовувати технологічну платформу ThingWorx® для запуску нового IoT-сервісу в Фінляндії та Естонії.

Elisa спеціалізується на наданні телекомунікаційних послуг, послуг ІКТ і онлайн-сервісів. Компанія обслуговує 2,3 мільйона клієнтів, надаючи їм екологічні сервіси для спілкування і розваг, а також інструменти для вдосконалення методів роботи і продуктивності організацій. У Фінляндії компанія Elisa є лідером ринку послуг мобільного та фіксованого широкосмугового доступу в мережу інтернет.

Завдяки партнерству з ThingWorx компанія Elisa зможе надати своїм клієнтам можливість легко створювати додатки для взаємодії з віддаленими пристроями, бізнес-системами і речами, пропонуючи найбільш повний на сьогодні набір IoT-послуг. Новий сервіс Elisa охоплює процеси від керування пристроями до аналітики даних і розробки продукції, при цьому резервні копії будуть надійно зберігатися в центрах обробки даних, що належать Elisa.

«Elisa пишається тим, що є інноваційною компанією, - говорить Тімо Катайисто (Timo Katajisto), виконавчий віце-президент з корпоративним клієнтам компанії Elisa. - Технологічна платформа ThingWorx надає всім клієнтам компанії Elisa можливість розробляти інноваційні комплексні IoT-рішення, а також відкриває двері для тих компаній, які захочуть розкрити потенціал своїх товарів і послуг, за рахунок додавання до них опції пов'язаності».

Компанія ThingWorx пропонує інноваційну платформу для швидкої розробки та розгортання додатків з метою реалізації можливостей і цінностей, отриманих від економії на основі технологій Інтернету речей. Спрощений комплексний підхід ThingWorx до створення IoT-додатків дозволяє компаніям оновлювати свої бізнес-процеси значно швидше, ніж за допомогою звичайних методів та інструментів, скорочуючи таким чином час окупності, знижуючи витрати, зменшуючи ризики і змінюючи способи взаємодії між пристроями, людьми і системами.

«Ми раді тому, що технологія ThingWorx стане основою для розвитку IoT-сервісів компанії Elisa, - коментує Томас Свенссон (Thomas Svensson), старший віце-президент і генеральний керуючий по регіону EMEA компанії ThingWorx. - Наближається ера Інтернету речей, і робота з такими інноваційними компаніями, як Elisa, дає нам можливість пустити в справу свої провідні технології, що дозволяють клієнтам отримувати більшу вигоду, купуючи комплексні рішення».

Додаткові ресурси

ThingWorx Огляд платформи розробки додатків

Про ThingWorx, підрозділі PTC

ThingWorx™, підрозділ компанії PTC (NASDAQ: PTC), представляє першу інтернет-платформу для ефективної розробки і запуску додатків для розумних взаємодіючих пристроїв. Технологія ThingWorx - основний елемент продуктового портфеля PTC для Інтернету речей (IoT) - доповнена можливостями рішень компанії Axeda, лягла в основу першої в світі комплексної IoT-платформи, на якій реалізуються такі функції, як інформаційна зв'язаність виробів, управління пристроями з «хмари», бізнес-логіка, робота з великими даними, аналітика та розробка програм для віддаленого сервісного обслуговування. Такий інтегрований підхід дозволив створити комплекс технологій, необхідних для роботи в Інтернеті речей, за допомогою якого компанії можуть об'єднувати свої активні пристрої захищені мережі, швидко розробляти програми і підвищувати цінність своєї продукції за рахунок інновацій. Серед користувачів платформи ThingWorx, вже отримують додатковий прибуток завдяки потенціалу IoT, компанії з різних галузей, включаючи виробництво, енергетику, сільське господарство, транспорт і державні установи.

Додаткова інформація представлена на сайтах www.thingworx.com, www.axeda.com і www.PTC.com. Слідкуйте за нашими новинами в Twitter: @ThingWorx, @Axeda і @PTC.

Про компанії Elisa

Elisa - компанія, що надає телекомунікаційні послуги, послуги ІКТ та онлайн-сервіси і обслуговує 2,3 мільйона приватних клієнтів, а також комерційні і державні організації. Компанія Elisa надає екосистему послуг для спілкування і розваг, а також інструменти для вдосконалення робочих методів і продуктивності організацій. У Фінляндії компанія Elisa є лідером ринку мобільного та фіксованого широкосмугового доступу в інтернет. Співпраця з компаніями Vodafone і Telenor дозволяє їй надавати свої послуги на міжнародному ринку. Акції компанії Elisa входять в лістинг біржі Nasdaq Helsinki Large Cap, на даний момент у компанії понад 200 000 акціонерів. Дохід компанії Elisa в 2013 році склав 1,55 млрд євро, в ній працюють 4200 осіб. www.elisa.com

Вербенко Варвара
PR-менеджер
J Communications
v.verbenko@jcomm.ru
7 495 766 51 65
7 985 809 76 50

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт