Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

COMSOL Multiphysics - лідер міждисциплінарного CAE-моделювання активізує присутність на російському ринку .

COMSOL Multiphysics - лідер міждисциплінарного CAE-моделювання активізує присутність на російському ринку

Компанія COMSOL Multiphysics (колишній FEMLAB) - один з безперечних лідерів ринку CAE. Коник рішень компанії - міждисциплінарний моделювання, гетерогенні моделі, включаючи FEA, CFD, електрика і магнетизм і навіть хімічні реакції.

COMSOL Multiphysics - цілком популярна, але останнім часом ще більше активізує свою діяльність на російському ринку, підтвердженням чого є запропонована сьогодні серія вебінарів..0.0 включає в себе оновлення вже існуючих а також три додаткових модуля. Нова революційна Середовище розробки додатків (Application Builder) дозволяє користувачам COMSOL створювати додатки для подальшого використання в інженерних та виробничих підрозділах. Використовуючи будь-яку готову модель COMSOL Multiphysics користувач може з робочого столу COMSOL (COMSOL Desktop) створити програму з власним інтерфейсом.

COMSOL 0

Нові можливості і функції включають розширений пакет вбудованих мультифизических взаємодій, ефективну обробку збірок CAD і потужні інструменти оптимізації мультифизической. Крім того, доступні оновлення модулів для моделювання механіки, електротехніки, гідродинаміки та хімії. COMSOL Multiphysics 5.0 також включає три нових модуля: Design (Проектування), LiveLink(TM) для Revit(R) та Ray Optics (Геометрична оптика)

В рамках вебінару ми розповімо Вам про нововведення в COMSOL Multiphysics 5.0, а також продемонструємо як ефективно використовувати нові можливості COMSOL Multiphysics 5.0 і Середовища розробки додатків (Application Builder). На завершення вебінару, частина часу традиційно відводиться під серію запитань та відповідей.

Подробиці і реєстрація

.0 із Середовищем розробки додатків (Application Builder). Використовуючи Середовище розробки додатків Ви можете створювати додатки з готових моделей COMSOL Multiphysics. Такі програми допоможуть підвищити ефективність і продуктивність Вашої організації на всіх етапах від проектування і виробництва до продажу.
COMSOL 1

Використовуйте COMSOL Server для надання вашим колегам і клієнтам глобального доступу до мультифизическим додатками через різні веб-браузери або просту в установці програму клієнт COMSOL..ru/c/1rwb">Подробиці і реєстрація

Введення в COMSOL Multiphysics. Пакет COMSOL Multiphysics представляє із себе потужний інструмент, що дозволяє моделювати фізичні процеси з різних областей. Крім встановлених інтерфейсів для вирішення завдань з області електромагнетизму, гідродинаміки, механіки та хімії, користувачеві доступні можливості гнучкого поєднання різних фізичних процесів, а також додавання власних рівнянь.
COMSOL Examples

Унікальні можливості моделювання, пропоновані COMSOL Multiphysics, дозволяють інженерам оптимізувати характеристики, скоротити час і знизити витрати на розробку кінцевого продукту.

Темою даного вебінару є введення, а також практичне застосування COMSOL Multiphysics 5.0

Подробиці і реєстрація

Моделювання на основі рівнянь користувача

25 березня, 14:00

Скористайтесь безмежної гнучкістю пакету COMSOL Multiphysics шляхом опису задачі через свої рівняння. Комбінуйте власні рівняння з будь-яким з безлічі вбудованих інтерфейсів для розв'язання різних типів фізичних задач для створення спеціалізованих рішень без написання власного програмного коду.

COMSOL 2

В рамках вебінару ми розглянемо питання моделювання на базі рівнянь заданих користувачем.

Подробиці і реєстрація

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт