Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Технологія порівняння 3D моделей компанії ЛЕДАС підтримує всі основні формати даних MCAD.

Технологія порівняння 3D моделей компанії ЛЕДАС підтримує всі основні формати даних MCAD

Новий реліз LGC працює з форматами даних CATIA, Creo, Inventor, NX, Solid Edge, SolidWorks, ACIS і JT

Новосибірськ, Росія: 27 лютого 2015 року - Компанія ЛЕДАС, провідний світовий постачальник послуг по розробці інженерного програмного забезпечення і розробник власних компонентних САПР-продуктів, оголосила про суттєве розширення підтримки форматів у своїй технології порівняння 3D моделей LGC. Тепер технологія LGC (LEDAS Geometry Comparison) підтримує формати лідирують на світовому ринку механічних САПР - CATIA, NX, Creo, SolidWorks, Inventor, Solid Edge - а також формат КОМПАС-3D і формат ядра T-FLEX, важливі для російського ринку.
www.ledas.ru. В цій новій версії всі геометричні обчислення відбуваються на сервері, а клієнтське додаток дозволяє візуалізувати порівнювані 3D моделі і знайдені відмінності зручним для користувача способом. Підтримка спектру форматів САПР в демо-додатку обмежена, але повнофункціональна пробна версія LGC доступна за запитом на info@ledas.com.

Про компанії ЛЕДАС

ЗАТ «ЛЕДАС» - приватна компанія по розробці інженерного програмного забезпечення, заснована в 1999 р. ЛЕДАС є виробником наукоємних і високотехнологічних компонент для САПР та систем тривимірного моделювання. Компанія надає широкий спектр послуг з розробки пз для світового ринку CAD/CAM/CAE/PDM на замовлення. ЛЕДАС розташовується в Новосибірському науковому центрі і є резидентом Технопарку Новосибірського Академмістечка.

Про компанії Datakit

Компанія Datakit спеціалізується на розробці рішень для конвертації і обміну даними САПР. Лінійка продуктів Datakit включає програми, плагіни і вбудовані компоненти з програмним інтерфейсом. Ці продукти дозволяють аналізувати, конвертувати і виправляти дані численних форматів САПР. Крім самої геометричної моделі, рішення Datakit працюють з широким колом додаткових інженерних даних: збірками, анотаціями, метаданими, даними про матеріали і виготовленні. Більше інформації доступно за адресою www.datakit.com.


Контакти для преси

тел: . пошта: .com">info@ledas.com
сайт: .ledas.ru" target="_blank">www.ledas.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт