Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини SWR-Академія: технології KBE-проектування в середовищі SolidWorks для Вузів і шкіл.

Новини SWR-Академія: технології KBE-проектування в середовищі SolidWorks для Вузів і шкіл

З 1 березня 2015 року навчальні заклади Росії - власники ліцензій SolidWorks - отримують доступ до сучасних технологій проектування на основі баз знань (Knowledge-Based Engineering - KBE), які дозволяють істотно скоротити терміни виготовлення виробів і підвищити якість розроблюваної документації за рахунок застосування настроюються алгоритмів виконання рутинних процедур в ході проектування.

Спеціалізований модуль DriveWorks у складі програмного комплексу SolidWorks вирішує задачі автоматизованого створення нових варіантів виконання проекту-прототипу і генерації супутньої документації на основі ряду алгоритмів проектування, уособлюють накопичені знання і досвід розробника у цій сфері і, по суті, становлять інтелектуальну власність підприємства.

При використанні DriveWorks не потрібна спеціальна підготовка моделей. На початковому етапі задаються правила і логічні залежності: списки допустимих значень параметрів, взаємний вплив компонентів проекту, списки допустимих комплектуючих, рівняння і логічні умови і пр. Вводиться необхідний мінімум параметрів виробу. Далі працює DriveWorks. На виході: проект нового виробу, 3D моделі і документація агрегатів і вузлів нового виробу, типові заготовки складних деталей і вузлів для подальшого доопрацювання.

Навчальні заклади можуть одержати технології DriveWorks в комплектації Solo на спеціальних пільгових умовах. Необхідною умовою є наявність актуальної версії навчального програмного комплексу SolidWorks.

Основні функції DrriveWorks Solo: налаштування правил створення варіантів проекту на основі прототипу.

Навчальні заклади - учасники програми SWR-Академія забезпечуються кваліфікованої технічною підтримкою по придбаним рішень без обмеження терміну дії. Викладачам надається можливість пройти безкоштовне навчання у навчальних центрах SolidWorks Russia.

За додатковою інформацією щодо умов отримання навчальних версій DriveWorks в рамках програми SWR-Академія звертайтеся в офіси компанії SolidWorks Russia або по електронній пошті academy@solidworks.ru.


Про проект SWR-Академія: Програма SWR-Академія з 2003 року забезпечує підтримку процесу професійної підготовки інженерних кадрів з використанням програмного комплексу SolidWorks в навчальних закладах Російської Федерації та країн СНД. В рамках програми виконується поставка повнофункціонального програмного комплексу CAD/CAM/CAE/PLM SolidWorks в навчальні заклади на спеціальних пільгових умовах, проводиться безкоштовне навчання та сертифікація викладачів, здійснюється безкоштовна технічна підтримка користувачів. До програми SWR-Академія приєдналося вже більше 400 Вузів, технікумів і коледжів. Серед них відзначимо МАІ, Сибірський федеральний університет, Місіс, МДТУ їм. Н.Е.Баумана, МГТУ Станкин, МФТІ, МДУ їм. М.В.Ломоносова, МИЭТ, Новосибірський ГТУ, Алтайський ГТУ, Далекосхідний ГТУ, Казанський ГТУ їм. А.Н. Туполєва, Донський ГТУ, РГАТА їм. Соловйова, Рязанський РДТУ, Пермський ГТУ, Сибірський ГУПС, Петербурзький ГУПС, СПбГПУ, Томський політех і багато інші. Докладний опис програми SWR-Академія наведено на сайті www.solidworks.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт