Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія ТЕСИС поставила в ЦНДІМАШ апаратно-програмний комплекс .

Компанія ТЕСИС поставила в ЦНДІМАШ апаратно-програмний комплекс

Компанія ТЕСИС здійснила поставку програмного-апаратного комплексу (міні-кластер з встановленим на ньому пакетом програм FlowVision) в Центральний науково-дослідний інститут машинобудування (ФГУП Цндімаш.

ФГУП Цндімаш є головним інститутом Федерального космічного агентства і відповідає, зокрема, за розробку всіх стартових комплексів, на яких здійснюється запуск всіх типів вітчизняних ракетоносіїв. Одним з таких комплексів є стартовий комплекс для перспективного сімейства ракет-носіїв «Ангара» космодрому «Східний», який повинен забезпечити запуски різних модифікацій цих ракет від легкого до важкого класу.

В якості одного з основного розрахункових ого інструментів для моделювання закінчення надзвукового газового струменя з сопла ракети під час старту і визначення газодинамичеких навантажень на ракету і пусковий пристрій був обраний FlowVision. В даний час проводиться валідація та визначення області застосовності комплексу.

Таким чином, на сьогоднішній день ФГУП Цндімаш став четвертим великим користувачем FlowVision у вітчизняному ракетобудуванні поряд з РКК Енергія (р.Корольов), ГРЦ Макєєва (р.Міас) і КБМ (р.Коломна).

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт