Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новий реліз: Tekla Structures 21.

Новий реліз: Tekla Structures 21

Компанія НІП-Інформатика, партнер Tekla у Росії, повідомляє про вихід Tekla Structures 21 - новітньої версії програмного забезпечення для будівництва і проектування, заснованої на технології інформаційного моделювання будівель (BIM). Завдяки вдосконаленим технологіям сумісності і графічним функцій, простоті використання і продуктивності Tekla Structures 21 покращує процес проектування промислових і комерційних об'єктів. Оновлене програмне забезпечення призначене для широкого кола фахівців будівельної індустрії: виробників металоконструкцій і збірного залізобетону, деталировщиков, генеральних та субпідрядників.Tekla Structures 21 розширює можливості спільної роботи з інженерами-проектувальниками інженерних мереж і комунікацій, головними інженерами, архітекторами та ін. Крім Tekla Structures 21 компанія представила ще 2 унікальних сервісу: Tekla Model Sharing і Tekla Warehouse. «Через 10 років після запуску на ринку Tekla Structures продовжує розвивати технологію BIM, пройшовши шлях від експериментального програмного забезпечення до необхідного інструменту проектування і будівництва всіх типів будівель і споруд, - говорить Рісто Рятю (Risto R. - Tekla Structures 21 скорочує час від розробки ідеї до її реалізації завдяки підвищенню рівня взаємодії і продуктивності проектних груп і безперешкодного обміну інформацією між усіма учасниками проекту. У результаті виходить добре опрацьований проект і більш досконале споруда».
Поліпшення робочих процесів і спільної роботи
Вдосконалена робота з опорними моделями - Полегшене взаємодія з рішеннями інших виробників, у тому числі з файлами IFC, DGN, DWG або SKP.

Покращений процес промислового проектування - Завдяки інтеграції з програмним забезпеченням для промислового проектування вдосконалюється процес проектування заводів та морських споруд. Оптимізоване взаємодія з Intergraph Smart 3D полегшує процес обміну інформаційними моделями, а двостороння передача даних з AVEVA PDMS дозволяє краще контролювати обмін інформацією та зміни.

Плавне інтеграція і експорт даних - Інтеграція з Revit Architecture і Revit MEP від Autodesk, а також з Trimble SketchUp Pro покращує можливості взаємодії між командами архітекторів. Для забезпечення безперебійного процесу проектування Tekla Structures 21 автоматизує експорт моделей і креслень.

Поліпшені технології управління та контролю змін IFC - Вдосконалений процес управління змінами IFC допомагає користувачам контрольовано виявляти зміни і керувати ними.

Більш просте і ефективне моделювання - Креслити лінії, окружності точки, розміщувати об'єкти так само просто, як і редагувати. Крім того, функція Органайзер дозволяє використовувати точні об'єктно-орієнтовані дані моделі для розрахунку необхідної кількості матеріалу.

Автоматизоване управління кресленнями - Спрощує процеси пошуку, друку і перегляду креслень, а також надає користувачам необхідний і високоякісний формат перегляду графічних документів відповідно до прийнятих в компанії стандартів.

Покращене моделювання бетонних робіт - Tekla Structures 21 спрощує і робить більш надійним моделювання монолітного залізобетону, зміни зон заливки і щитів опалубки. Завдяки автоматичного завантаження даних про бетонуванні після установки щитів опалубки важлива інформація не буде втрачена.


Одночасно з Tekla Structures 21 представлені 2 унікальних сервісу:

Tekla Model Sharing: Цей сервіс дозволяє проектній групі працювати над моделлю Tekla незалежно від місця розташування і часового поясу, що прискорює реалізацію проекту і підвищує гнучкість роботи команди.

Tekla Warehouse: Безкоштовна онлайн бібліотека додатків Tekla Structures: бібліотек і шаблонів, що дозволяють підвищити ефективність роботи і створювати проекти високої якості.

Наявність
Tekla Structures 21 вже доступна на сайті www.teklastructures.com.

Tekla Structures 21 відео

Для отримання більш докладної інформації, зв'яжіться з фахівцями компанії НІП-Інформатика.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт