Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Fujitsu прискорює віртуалізацію графіки в центрах обробки даних.

Fujitsu прискорює віртуалізацію графіки в центрах обробки даних

  • Нова система Fujitsu CELSIUS C740 - повністю укомплектований стієчний вузол, що володіє потужною продуктивністю робочої станції для віртуалізації графіки та забезпечує безпеку рівня центру обробки даних
  • Компанія Fujitsu, єдина серед найбільших світових постачальників, пропонує робочу станцію для монтажу в стійку висотою 1U, що гарантує максимальну щільність обладнання в центрі обробки даних
  • Нова система доповнює всеосяжне сімейство мобільних, настільних і стоєчних робочих станцій CELSIUS

Ганновер/Мюнхен, Німеччина, 16 березня 2015 року - Робочі станції Fujitsu з безкомпромісно високою продуктивністю і безпекою рівня центру обробки даних дозволяють скоротити інноваційні цикли і час виходу на ринок для компаній, що спеціалізуються у таких галузях, як автомобільна промисловість, аеронавтика, енергетика, нафтогазова промисловість, а також географічні інформаційні системи (ГІС).

Представлена сьогодні на виставці CeBIT нова стійка робоча станція Fujitsu CELSIUS C740 є повнофункціональної, тобто може служити індивідуальної віддаленої робочої станцією, універсальною - здатна стати основою віртуальних робочих станцій колективного користування, і високопродуктивної, т.е. виконує функції сайту високопродуктивного кластера для рендеринга зображень. Унікальна для ринку робочих станцій стоякова робоча станція CELSIUS C740 висотою 1U з маркуванням «Зроблено в Німеччині» надасть замовникам економічно ефективне рішення, що гарантує підвищення продуктивності.

На думку Йорга Хартманна (J. Встановлюючи робочі станції в центрі обробки даних, організації отримують цілий ряд різноманітних переваг. Стійкові робочі станції не тільки гарантують поліпшений захист даних, що спрощують відповідність нормативам і скорочують знос обладнання, але і забезпечують підвищену продуктивність і більш результативне співробітництво завдяки можливості спільно використовувати обчислювальні ресурси.

Томас Брэттхауэр (Thomas Bretthauer), керівник підрозділу по розробці робочих станцій CELSIUS в компанії Fujitsu, розповідає: «Після випуску попередньої системи CELSIUS C620, яка успішно зарекомендувала себе в якості індивідуальної робочої станції, наша команда розробників зосередилася на тому, щоб збалансувати потреби замовників у віддалених індивідуальних рішеннях з високою щільністю обладнання і зростаючий попит на системи віртуалізації графіки. Наша команда інженерів і розробників на заводі в Німеччині працювала над рішенням, яке забезпечило б досить високу щільність обладнання для використання в якості ідеальної робочої станції, при цьому було б достатньо розширюваним, щоб надати необхідні засоби віртуалізації графіки найбільшим замовникам».

Вальтер Мюнд-Блум (Walter Mundt-Blum), віце-президент NVIDIA з корпоративних продажів в регіоні EMEIA, коментує: «Засоби віртуалізації графіки NVIDIA дозволяють співробітникам, яким потрібне інтенсивне використання графічних ресурсів, наприклад дизайнерам або художникам, працювати в будь-якому місці, у будь-який час, підвищують продуктивність компанії та покращують співпрацю. Нова стійка робоча станція CELSIUS C740 з графічним адаптером NVIDIA GRID представляє собою черговий крок на шляху до забезпечення доступу до цієї графіку з центру обробки даних і має чудовий форм-фактор».

Аймее Каталано (Aimee Catalano), віце-президент з маркетингу, компанія Citrix, зазначає: «Компанія Citrix змогла добитися значного прогресу в області високошвидкісних інтерактивних засобів віртуалізації графічних функцій 3D високої чіткості завдяки співпраці з такими партнерами, як NVIDIA, і спільним інновацій, старт яким було дано більше шести років тому. Система Fujitsu CELSIUS C740, що представляє собою чудове поєднання З Citrix XenServer, HDX 3D Pro і графічної технології NVIDIA GRID, пропонує захищений доступ до функцій 3D-графіки високої чіткості, а також потужні можливості робочої станції інженерам, дизайнерам і іншим професіоналам, незалежно від того, чи знаходяться вони у замовника або у віддалених офісах по всьому світу».

Сімейство надійних, розширюваних, високопродуктивних робочих станцій Fujitsu CELSIUS
Компанія Fujitsu входить в четвірку провідних глобальних постачальників робочих станцій. Нова система CELSIUS C740 розширила портфель робочих станцій Fujitsu CELSIUS, який відображає унікальне поєднання японської якості і глибоких німецьких інженерних знань, підкріплена двома десятиліттями глобального досвіду, і гарантує надійність, розширюваність і продуктивність. Сімейство CELSIUS пропонує сучасну комбінацію новітніх процесорів і продуктивних графічних систем для підвищення ефективності програм: від інноваційної высокозащищенной мобільної робочої станції CELSIUS H730 з технологією аутентифікації PalmSecure до робочих станцій High-End класу для робочих місць і центрів обробки даних, що відповідають найрізноманітнішим потребам, в тому числі і вимогам високопродуктивних обчислень (HPC).
Ціни і доступність
Ціни та наявність робочих станцій Fujitsu CELSIUS C740 залежать від конфігурації та регіону. Робочі станції будуть доступні для замовлення безпосередньо в компанії Fujitsu або через мережу торговельних партнерів з червня 2015 р.

Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu - японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 162 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2014 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (46 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru.
Fujitsu EMEIA
Підрозділ компанії Fujitsu в країнах континентальної Європи, Близького Сходу, Африки і в Індії (EMEIA), - лідируючий постачальник інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ). Продукція компанії включає повний асортимент сучасних рішень і послуг - від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. Бачення компанії Fujitsu полягає в побудові людино-орієнтованого інтелектуального суспільства, зв'язує воєдино технологічну інфраструктуру, що розширює права і можливості людей і творчо визначає нові форми інтелекту. У Fujitsu EMEIA працюють понад 28 тис.. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку ts.fujitsu.com/aboutus.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт