Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Весняний випуск програмних продуктів CREDO 2015.

Весняний випуск програмних продуктів CREDO 2015

У березні цього року відбувся черговий, весняний випуск програмних продуктів CREDO, які призначені для автоматизованої обробки даних інженерних вишукувань, підготовки даних для різних геоінформаційних систем, створення цифрових моделей місцевості, автоматизованого проектування транспортних комунікацій, генеральних планів об'єктів промислового і цивільного будівництва. Компанія «Кредо-Діалог» представила ринку нові версії 1.4 програмних продуктів на платформі CREDO III і 2 нових програмних продукту для геологів і геодезистів.

У всіх продуктах на платформі CREDO III з'явилися різні нові функції, доопрацьовані існуючі команди, спрощено деякі сценарії роботи для підвищення зручності. Суттєві доробки були реалізовані в системах CREDO дорожнього напрямки: CREDO ДОРОГИ, CREDO З'ЇЗДИ, ОЦІНКА ДОРОГИ. Для кадастрових систем CREDO версії 1.4 випущені нові колективні кадастрові ресурси.

Серед нових програмних продуктів - система CREDO ГЕОСТАТИСТИКА для інженерів-геологів. Програма призначена для введення даних по виробках, обробки даних фізико-механічних характеристик ґрунтів і їх статистичної обробки, виділення інженерно-геологічних елементів і формування на їх основі просторових моделей геологічної будови місцевості, випуску різного виду креслень та відомостей.

Нова система з'явилася і в геодезичної лінійці комплексу CREDO. Програма CREDO GNSS призначена для обробки супутникових геодезичних вимірювань. На Медиапортале «TERRA CREDO» опублікована стаття про можливості нового продукту і перші відгуки користувачів, які брали участь у його тестуванні.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт