Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Не пропустіть можливість дізнатися все про інноваційні інструменти Siemens PLM Software! Ласкаво просимо в Санкт-Петербург!.

Не пропустіть можливість дізнатися все про інноваційні інструменти Siemens PLM Software! Ласкаво просимо в Санкт-Петербург!

Компанія «Нанософт», провідний російський розробник і дистриб'ютор САПР, за підтримки світового постачальника програмних рішень для управління життєвим циклом виробів (PLM) Siemens PLM Software запрошує взяти участь у семінарі «Прискорення процесів проектування, інженерного аналізу і підготовки виробництва. Інноваційні інструменти Siemens PLM Software».

На семінарі будуть представлені найсучасніші рішення від компанії Siemens PLM Software, призначені для проектування і підтримки життєвого циклу виробів, а також приклади їх успішного впровадження на підприємствах Північно-Західного регіону.

Семінар «Прискорення процесів проектування, інженерного аналізу і підготовки виробництва. Інноваційні інструменти Siemens PLM Software» - це відмінна можливість дізнатися про новітні інструменти і рішеннях, а також зручний майданчик для спілкування з розробником програмних продуктів та з однодумцями!

Приєднуйтесь!

Крім того, ви отримаєте максимально повну інформацію про можливості інтеграції рішень Siemens PLM Software з САПР для проектування електронних виробів Altium Designer.

Захід безкоштовне. Попередня реєстрація обов'язкова.

Детальна інформація про захід та програма

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт