Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія COMSOL відкриває новий офіс у Москві.

Компанія COMSOL відкриває новий офіс в Москві

БЕРЛІНГТОН, ШТАТ МАССАЧУСЕТС (30 березня 2015 р.). Компанія COMSOL - провідний постачальник програмного забезпечення для мультифизического моделювання та аналізу - сьогодні оголосила про відкриття нового офісу в Москві. Він забезпечить продажу і підтримку для зростаючого співтовариства користувачів COMSOL Multiphysics® в Росії. Новий офіс буде відповідати за продаж на території Росії, технічну підтримку, навчання, а також практичні заняття на підприємствах, семінари та зустрічі з замовниками.

«Росія історично сильна своєю фізико-математичною школою, - розповідає генеральний директор ТОВ «КОМСОЛ» Євген Кузнєцов. - Це допомагає країні займати лідируючі позиції у багатьох наукоємних галузях, таких як, наприклад, розробка ракетних двигунів і атомна енергетика. Російська нафтогазова промисловість - ще один приклад високотехнологічної галузі, де мультифизическое моделювання може істотно підвищити ефективність, а також допомогти в розробці нових технологій, - від розвідки родовищ до збуту готової продукції».

COMSOL, COMSOL Server і COMSOL Multiphysics є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками корпорації COMSOL AB.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт