Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

NVIDIA, Чарлі Чаплін, Карлсон, оптимізація проблемних місць тіла і 1 квітня.

NVIDIA, Чарлі Чаплін, Карлсон, оптимізація проблемних місць тіла і 1 квітня

Технології NVIDIA допомагають здійснювати революційні прориви в дієтології

Компанія NVIDIA рада оголосити про революційний прорив в області дієтології, який став можливий завдяки застосуванню у дослідженнях фахівців-дієтологів графічних процесорів компанії.

Група вчених з британського інституту. Чарлі Чапліна зробила відкриття, яке полягає в тому, що різні типи жирів накопичуються в організмі людини у різних місцях. Так, наприклад, тваринні жири «воліють» відкладатися на сідницях, а молочні - в області грудей. Тепер, знаючи про улюблених місцях акумулювання тих чи інших видів жиру, ми можемо з легкістю коригувати свою дієту, збільшуючи або зменшуючи проблемні місця свого тіла.

Це відкриття стало можливим в результаті аналізу величезних масивів даних, з яким з легкістю справляються графічні процесори NVIDIA і які практично не по зубах центральних процесорів (CPU). На відміну від CPU, GPU підтримують масивно паралельну обробку даних, яка забезпечує набагато більш високу продуктивність систем при менших розмірах систем і суттєво меншому енергоспоживанні.

Британські вчені повідомляють, що продовжують працювати над класифікацією жирів, щоб будь-який бажаючий виключно за рахунок корекції харчування міг, наприклад, збільшити губи і одночасно зробити тонше шию. Вчені вже перевіряють свої відкриття на тварин.

NVIDIA Карлсон

IRINA SHEKHOVTSOVA
Senior PR Manager | NVIDIA Corporation
7 916 161 97 10 | 7 495 981 03 00 ext 10777
irinas@nvidia.com | www.nvidia.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт