Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група АйтиКонсалт завершила впровадження інформаційної системи управління оціночною діяльністю Юкон-Асистанс.

Група АйтиКонсалт завершила впровадження інформаційної системи управління оціночною діяльністю Юкон-Асистанс

Фахівцями Групи АйтиКонсалт завершено впровадження системи управління оціночною діяльністю на базі системи електронного документообігу та управління взаємодією DIRECTUM «ЮКОН-АСИСТАНС». Офіси компанії розташовані в Москві, Санкт-Петербурзі, Тулі, Калузі та інших містах.

Компанія працює на ринку з 2007 року, має великий досвід роботи з оцінки та незалежної експертизи майна, а також є членом Торгово-Промислової палати, має у штаті не менше 4-х експертів-оцінювачів, які є дійсними членами саморегулівної організації Загальноросійська Громадська Організація «Російське товариство оцінювачів», Некомерційного партнерства «Саморегулівна міжрегіональна асоціація фахівців оцінювачів „СМАОс“». Двоє з них є судовими експертами і дійсними членами НП «Палата судових експертів».

Специфікою ведення оціночної діяльності є вимога законодавства про використання тільки актуальної інформації не тільки по об'єктах, які потрапили в поле дії оціночної компанії, але й інформації про кваліфікації співробітників, які брали участь у процедурі оцінки, а також про взаємовідносини зі страховими компаніями співробітників і самої оціночної компанії. Ця копітка робота вимагає значних витрат часу і, в зв'язку з необхідністю своєчасного доведення її до учасників процесу оцінки, є точкою підвищення ризику. Крім оціночної діяльності, «Юкон-Асистанс» займається наданням широкого спектру послуг незалежної експертизи збитку й судової експертизи, у тому числі будівельної експертизи. Ця сфера нашої діяльності дещо відрізняється від оціночної діяльності і має свої особливості.

В результаті реалізації проекту були доопрацьовані наступні можливості модуля з організації інформації:

  • Ведення реєстру об'єктів оцінки.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт