Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC допомагає створенню унікальної розкоші телефонів Vertu .

PTC допомагає створенню унікальної розкоші телефонів Vertu

Нідхем, Массачузетс, 24 березня 2015 - Компанія РТС оголосила, що Vertu, світовий лідер з виробництва елітних мобільних телефонів, замінив свою застарілу програмну обстановку рішеннями PTC. Це дозволить Vertu скоротити цикл проектування на 50%.

Поєднуючи виготовлені вручну матеріали, передові технології і набір елітарних послуг, компанія Vertu створила унікальну для світового ринку серію мобільних телефонів та аксесуарів.

Vertu phones

Для проектування своїх унікальних продуктів Vertu тепер застосовує САПР Creo, а для інтеграції команд конструкторів, що працюють в різних країнах, PLM Windchill.

Рішення PTC надали Vertu можливість вести спільне проектування продуктів в рамках єдиної 3D-обстановки. Це означає, що інженери Vertu і їх партнери в будь-якій точці планети можуть спільно працювати в реальному часі над загальними даними і з допомогою єдиних засобів спілкування. Перехід на рішення PTC дозволив Vertu усунути трансляцію даних, підвищити ефективність розподілених робіт і значно скоротити число помилок при обміні даними. Повне впровадження нової системи на рівні всього підприємства зайняло менше 10 місяців, що було принципово важливо для реалізації агресивних ринкових планів компанії.

Vertu phones 2

Vertu також скористалася системою інтерактивного навчання PTC University Precision LMS eLearning, яка допомогла швидкому переходу співробітників зі старої програмної обстановки і дотримання стисненого графіка впровадження рішень PTC. Система PTC University Precision LMS надає інтерактивні курси у вигляді коротких і простих в освоєнні модулів, доступних цілодобово і здатних стати основою для очного навчання з допомогою викладачів.

Майк Кембелл, віце-президент PTC за напрямом CAD, заявив, що Vertu - глобальний лідер у своєму класі продуктів і постачальник елітарних послуг Vertu Life і Concierge Service - тепер, за допомогою рішень PTC, зможе вдвічі скоротити цикл своїх розробок, і компанія РТС рада підтримати це унікальне підприємство і сприяти розвитку його бренду.

Про компанії Vertu
Більше десяти років тому Vertu першою вийшла на світовий ринок елітарних мобільних телефонів і сьогодні є лідером.
Vertu Sketch

Vertu випускає три моделі телефонів Signature, Signature Touch і Aster. Аудіо-система заснована на V-навушниках HP-1V і V-динаміки SP-1V. Телефони Vertu виготовляються в Англії на основі найкращих матеріалів ручним способом, причому кожен примірник збирається тільки одним майстром.

Vertu handcraft

Vertu відома своїми унікальними послугами, призначеними для підтримки стилю життя клієнтів компанії. Ключовий елемент цих послуг - Vertu CONCIERGE, що надає цілодобові консультації та практичну допомогу, наприклад, в області покупок. Vertu LIFE - це індивідуальні рекомендації і доступ, наприклад, до привілейованих заходів. Vertu CERTAINTY спеціалізується на безпеці клієнтів Vertu, їх даних і телефонів.

Послуги Vertu надаються в 66 країнах: приблизно в 500 магазинах, включаючи 70 бутиків Vertu,

Більш детальна інформація міститься на сайтах vertu.com і media.vertu.com.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт