Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Для поширення персоналізованої медичної інформації, ICURO буде застосовувати платформу Інтернету Речей від ThingWorx® .

Для поширення персоналізованої медичної інформації, ICURO буде застосовувати платформу Інтернету Речей від ThingWorx®

Від редакції isicad.ru: Інтернет речей (IoT) став одним з визнаних глобальних трендів по формуванню провідних галузей майбутнього. Невипадково до цієї галузі з практичним інтересом поставилися деякі лідери ринку, в першу чергу - PTC (см. коментар isicad.ru до операції по поглинанню ThingWorx компанією PTC. Разом з тим, багато учасників масового ринку інженерного софтвера нерідко трактують IoT як екзотичну маргінальну область і ставляться до неї зі скепсисом. Тому слід з увагою ставитися до кожного прикладу вже сьогоднішнього підтвердження ринкової цінності IoT. Один з таких прикладів охарактеризований в опублікованій сьогодні новини.
Экстон, Пенсільванія, США - 10 лютого 2015 - ThingWorx, постачальник платформи для розробки додатків в області Інтернету Речей, який є підрозділом компанії PTC, оголосив про те, що ICURO, організація, що займається орієнтованими на користувачів дослідженнями і цифровою обробкою інформації в галузі охорони здоров'я та медичної допомоги, обрала платформу ThingWorx для подальшого розвитку своїх інтелектуальних медичних моделей, призначених для надання персоналізованої практично корисної інформації, що сприяє формуванню стійких звичок здорового способу життя.
ICURO logo

Згідно зі звітом McKinsey, «Великі Дані і революція в охороні здоров'я», ми вступили в еру відкритої інформації у сфері охорони здоров'я. Це означає, що споживачі і постачальники послуг у цій сфері починають аналізувати дані, що сприяють розумінню методів, які можуть підвищити якість лікування та надати споживачам інформацію для вибору ними здорового способу життя.

ICURO використовує платформу ThingWorx для побудови свого цифрового концентратора і розподільника індивідуальної інформації для користувачів. Це дозволить ICURO на основі інтегрованої платформи зв'язати всіх користувачів у єдину екосистему постачальників, споживачів, працівників, фармацевтів, компаній з виробництва медичної техніки. Збір інформації в реальному часі та її інтелектуальний аналіз дозволить сфокусуватися на питаннях стан здоров'я та персоналізованому управлінні охороною здоров'я.

ICURO IoT PTC

ICURO є хорошим прикладом того, як IoT покращує комунікацію між організаціями в області охорони здоров'я і користувачами, сприяючи підвищенню якості медичного обслуговування та эффективизации лікування, - каже Russ Fadel, президент ThingWorx. Наша платформа дозволить ICURO спростити і прискорити розроблення, скоротити час виведення на ринок рішень в області охорони здоров'я. З допомогою ThingWorx, ICURO отримує можливість надати ринку персоналізовані дані за допомогою кінцево-користувальницьких інтерфейсів, що набагато більш зручно і ефективно для споживачів».

«Місія ICURO полягає в тому, щоб спростити і зробити більш дешевим і зручним доступ до якісної інформації у сфері охорони здоров'я: доступ, що споживачі вже звикли очікувати в інших сферах сучасної цифрової життя, - говорить Thomas Bipin, президент ICURO. За допомогою платформи ThingWorx ми отримали можливість надійного і ефективного збору та інтерпретації даних з численних медичних приладів для вимірювання кров'яного тиску, вмісту цукру, параметрів роботи серця і ін. - таких, які необхідні для проведення спостережень, можливих втручань в реальному часі і в цілому для персоналізованого медиционского обслуговування».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт