Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група АйтиКонсалт удостоєно найвищого партнерського статусу Gold Solution Provider від компанії Preactor International Ltd - Siemens A Company.

Група АйтиКонсалт удостоєно найвищого партнерського статусу Gold Solution Provider від компанії Preactor International Ltd - Siemens A Company

Компанія АйтиКонсалт стала єдиною в Росії володаркою найвищої в світі партнерського статусу Gold Solution Provider від компанії Preactor International Ltd - Siemens A Company, світового лідера у виробництві систем та програм, розрахованих на рішення завдань як довгострокового, так і короткострокового календарного планування.
Ракетно-Космічний Центр Прогрес, Завод бурового обладнання, Сибирская Машинобудівна Компанія і багато інших.

Система відмінно зарекомендувала себе в дискретному, гібридному, серійному і процесному видах виробництв. Гнучкість і функціональність дозволяють використовувати PREACTOR як для довго-та середньострокового прогнозування, так і для побудови детальних розкладів.Більше 4500 компаній в 88 країнах світу вже використовують Preactor для планування виробництва. У Росії система також широко поширена завдяки російськомовним інтерфейсом і широким функціональним можливостям.

Партнерська програма Preactor International Ltd - Siemens A Company є єдиною по всьому світу. Це - один з інструментів просування рішень компанії, що забезпечує вдосконалення її учасниками навичок по роботі з рішеннями Preactor. Гнучка система статусів відображає досягнення бізнес-партнерів (обсяг продажів, авторизація по продуктових лінійок, рівень організації обслуговування клієнтів, маркетингова активність, сертифікація співробітників) і ступінь їх участі в спільному бізнесі компаній, а також відкриває перспективи до подальшого зростання кваліфікації і збалансованості професійного розвитку компаній-партнерів.

Джон Крістенсен «Для нас російський ринок - один з пріоритетних, - коментує Джон Крістенсен, керуючий партнерською мережею Preactor International Ltd - Siemens A Company. - АйтиКонсалт досягла рівня Gold Solution Provider в результаті їх успішної роботи в 2014 році. Всі партнери з даним статусом можуть забезпечити продаж і впровадження наших рішень, їх технічну підтримку та провести навчання системі Preactor для Замовників. Серед усіх партнерів у світі лише деякі досягають найвищого рівня, і це говорить про те, що АйтиКонсалт має досвідчених фахівців для розробки та впровадження рішень на базі системи Preactor.

У жовтні 2014 року я побував у Росії на Поволзькому Форумі і зустрічався з багатьма замовниками. І було приємно чути від них позитивні відгуки про АйтиКонсалт. Ми будемо продовжувати підтримувати АйтиКонсалт і сподіваємося, що їх команда буде продовжувати рости і просувати рішення Preactor.»

У першому півріччі 2015 року рішення Preactor та інформація про виконані проекти в Росії буде представлена 18-19 червня на конференції Technology Day в Санкт-Петербурзі. Також подібну інформацію можна також отримати в наших офісах.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт