Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Інтегрована система Fujitsu PRIMEFLEX спрощує життя користувачам рішень SAP.

Інтегрована система Fujitsu PRIMEFLEX спрощує життя користувачам рішень SAP

  • Компанія Fujitsu продовжує розвивати лінійку PRIMEFLEX - найповніший у галузі портфель інтегрованих систем
  • Два нових спеціалізованих рішення для програмних середовищ SAP® - одне оптимізує установки платформи SAP HANA®, інше спрощує управління програмними середовищами SAP

Мюнхен, Німеччина, 14 квітня 2015 року. - Сьогодні компанія Fujitsu анонсувала чергові розширення свого портфеля інтегрованих систем PRIMEFLEX для замовників, що використовують ПЗ SAP® або планують його впровадження. Пропоновані зміни доповнюють сімейство продуктів PRIMEFLEX, що отримало високу оцінку замовників і стало одним з найбільш універсальних у галузі рішень серед попередньо сконфігурованих, протестованих і готових до роботи систем для бізнес-орієнтованих центрів обробки даних.

Компанія Fujitsu продовжує вдосконалювати свій портфель інтегрованих систем PRIMEFLEX для роботи різних програм і пропонує два інфраструктурних рішення, які створені спеціально для програмних середовищ SAP: інтегровану систему Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes і еталонні версії архітектури Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA.

Обидва нових розширення сімейства PRIMEFLEX - результат тісної співпраці компаній Fujitsu і SAP.

Інтегрована система Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes об'єднує популярну технологію Fujitsu FlexFrame Orchestrator з готовим до роботи рішенням PRIMEFLEX, забезпечуючи швидке, високоякісне впровадження і розгортання інфраструктури для додатків SAP і баз даних, включаючи SAP HANA.

Потужне ПО Fujitsu FlexFrame Orchestrator сьогодні є основою системи PRIMEFLEX for SAP Landscapes. Це дозволить співробітникам центру обробки даних спростити розгортання і експлуатацію ЗА SAP на декількох майданчиках, а також скоротити планові простої. ЗА FlexFrame Orchestrator, за визнанням численних замовників в усьому світі, здатне істотно прискорити установку оновлень З SAP і є основою для швидкої інтеграції нових сервісів SAP.

Інтегрована система Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA, раніше відома як Fujitsu Power Products for SAP HANA, отримала надзвичайно позитивну оцінку замовників з моменту виходу рішення на ринок на початку 2012 року. Сьогодні компанія Fujitsu являє версії еталонної архітектури PRIMEFLEX for SAP HANA, покликані задовольнити потреби замовників і партнерів по системній інтеграції у більш гнучких конфігураціях. Вони дозволять створювати спеціалізовані системи для SAP HANA в точній відповідності з запитами замовників, а також захищені, надійні архітектури, що відповідають найсуворішим експлуатаційним вимогам до ландшафтам З SAP, критично важливих для бізнесу і для вирішення відповідальних завдань. Відмітна особливість постійно оновлюваною лінійки інтегрованих систем Fujitsu PRIMEFLEX, яка налічує понад 20 найменувань, полягає в тому, що в неї входять потужні рішення для ЦОД, які забезпечують швидку окупність. Всі системи PRIMEFLEX, включаючи сервери, системи зберігання, засоби мережевих комунікацій і, є стандартними, вони попередньо сконфігуровані і протестовані, що дозволяє прискорити їх введення в експлуатацію і гарантує відсутність проблем при впровадженні.

Йенс-Петер Зайк (Jens-Peter Seick), віце-президент, директор з управління продукцією і розробками, компанія Fujitsu, коментує: «Завдяки появі на ринку нових систем PRIMEFLEX наші замовники, які використовують програми SAP для автоматизації критично важливих завдань, можуть бути впевнені в здатності їх базових технологій швидко і динамічно адаптуватися до вимог все більш вимогливих кінцевих користувачів. Унікальною особливістю PRIMEFLEX є фокус на простих в управлінні системах, що підтримують плавне необмежене розширення: від систем з одним вузлом до 24-вузлових систем вищого класу для корпоративних замовників».

Спрощене і гнучке управління потужною інфраструктурою
Кувейтська торгова компанія Al-Sayer Holding звернулася до Fujitsu, щоб впровадити платформу SAP HANA для консолідації ландшафту своїх бізнес-додатків, який охоплював би широкий спектр високоякісних користувальницьких сервісів, зокрема, для автомобільного вантажно-пасажирського автотранспорту, а також продаж запасних частин. Поряд з продажем та імпортом автомобілів, Al-Sayer Holding здає автомобілі в оренду, веде проектно-конструкторські роботи, продажу та брокерську діяльність у сфері страхових послуг, а також управляє фабриками з випуску безалкогольних напоїв і кормів для тварин.

Щоб повною мірою використовувати широкі можливості свого нового ландшафту З SAP, компанії Al-Sayer Holding була потрібна потужна інфраструктура та інтелектуальна концепція експлуатації, а також рішення Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA, здатне забезпечити спрощене і гнучке управління всією системою.

Р-н Сейер Ель-Сейер (Sayer Al-Sayer), член правління компанії Al-Sayer Holding, каже: «З інтегрованою системою Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA і PRIMEFLEX for SAP Landscapes ми прискорили розгортання і спростили експлуатацію. Крім того, нам вдалося створити фундамент для швидкого переходу до використання нових додатків SAP і бази даних SAP HANA. Постійна готовність критично важлива для наших бізнес-процесів і для розширення бізнесу, тому ми високо оцінили підтримку, яка гарантує відновлення не тільки окремих компонентів, але і всієї інфраструктури рішення, у відповідності з встановленими рівнями обслуговування. Вибравши в якості партнера компанії Fujitsu, ми набули впевненості в тому, що зможемо надати бізнес-користувачам гнучку і високонадійну платформу».

Ще один замовник, який успішно використовує систему Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA, щоб спростити ландшафт своїх рішень SAP - компанія Modern Bakery (Дубай), одна з найбільш інноваційних хлібопекарень Близького Сходу, оснащена ультрасучасними повністю автоматичними і напівавтоматичними виробничими лініями. Компанія Modern Bakery виробляє найрізноманітнішу продукцію, обслуговуючи тисячі магазинів по всьому Близькому Сходу, і використовує технології Fujitsu, щоб спростити адміністрування своїх систем на платформі SAP HANA, керуючих виробництвом хлібобулочної продукції.

Головний виконавчий директор і старший партнер компанії Modern Bakery доктор Фаваз Аль Бахрі (Fawaz Al Bahri) каже: «Ми віддали перевагу компанії Fujitsu, враховуючи її всебічний портфель інфраструктурних рішень і давній досвід розгортання рішень SAP. Ми змогли приступити до експлуатації системи Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA набагато швидше, ніж думали. Ми гідно оцінили простоту вводу в експлуатацію і наявність всієї необхідної підтримки, що дозволяє сфокусуватися на бізнесі, а не на роботу по інтеграції».

Ціни і доступність
Інтегровану систему Fujitsu PRIMEFLEX for SAP Landscapes і інтегровану систему FUJITSU PRIMEFLEX for SAP HANA можна замовити вже зараз. Ціни і доступність продукції залежать від регіону і конфігурації системи.
Ресурси
Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu - японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 162 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2014 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (46 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru.
Fujitsu EMEIA
Підрозділ компанії Fujitsu в країнах континентальної Європи, Близького Сходу, Африки і в Індії (EMEIA), - лідируючий постачальник інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ). Продукція компанії включає повний асортимент сучасних рішень і послуг - від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. Бачення компанії Fujitsu полягає в побудові людино-орієнтованого інтелектуального суспільства, зв'язує воєдино технологічну інфраструктуру, що розширює права і можливості людей і творчо визначає нові форми інтелекту. У Fujitsu EMEIA працюють понад 28 тис.. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку ts.fujitsu.com/aboutus.
Додаткова інформація:
Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
anton_shchyogutov@marketingcentre.ru


Назви інших компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.

SAP, SAP HANA та інша продукція SAP, а також згадані сервіси і відповідні логотипи є зареєстрованими торговельними марками і товарними знаками корпорації SAP в Німеччині та інших країнах. З додатковою інформацією про товарні знаки і з примітками можна ознайомитися на веб-сторінці http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx. Інші назви продуктів і сервісів, згадані в цьому документі, є власністю відповідних компаній.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт