Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Dassault Syst.

Dassault Systemes оголошує про початок співпраці з Assystem щодо створення індивідуалізованих салонів літаків

Нове партнерство дозволить підвищити якість розробки салонів повітряних суден на 80% і підняти ефективність виробництва салонів на 30%

Гамбург, Німеччина, 21 квітня 2015 року - Компанія Dassault Syst.PA), яка розробила платформу 3DEXPERIENCE і є світовим лідером в області рішень для 3D-проектування, створення цифрових 3D-макетів та управління життєвим циклом виробів (PLM), оголошує про початок співпраці з Assystem, міжнародною консалтинговою фірмою в області інженерних розробок та інновацій. Партнерство дозволить якісно змінити процес розробки і створення індивідуалізованих салонів повітряних суден. Тепер у авіабудівних компаній буде можливість скористатися галузевим рішенням Dassault Syst.

В галузі цивільної авіації цикл розробки і побудови повітряних суден є надзвичайно складним процесом, при цьому основним фактором конкурентоспроможності залишаються ті враження, які отримують пасажири під час польоту. Сьогодні виробники обладнання для літаків бізнес-класу, складальні цехи авіавиробників, компанії-постачальники і самі авіакомпанії прагнуть збільшити свою ринкову частку за рахунок формування лояльності замовників з допомогою інноваційних програм проектування.

DS Assystem 1

Завдяки галузевим рішенням «Passenger Experience» та послуг, які надає консалтингова фірма Assystem, компанії отримують інтегрований пакет інструментів для виготовлення індивідуалізованих і адаптованих салонів, що дозволить спроектувати, перевірити і змоделювати майбутні враження від польоту, тим самим формуючи майбутнє пасажирських авіаперевезень. Нове рішення дасть можливість скоротити вартість проекту і значно підвищити продуктивність, якість і своєчасність розробки.

«Наші партнерські відносини з Dassault Syst. - Спільними зусиллями ми зможемо перетворити інновації в сфері проектування салонів літаків в готовий до виробництва та сертифікації продукт, який стане предметом захоплення для пасажирів».

Рішення «Passenger Experience» буде корисно всім зацікавленим сторонам, які беруть участь у формуванні купівельного досвіду - починаючи з відділів продажів і маркетингу і закінчуючи інженерами по збірці і членами екіпажу:

  • Високоякісна 3D візуалізація дозволяє отримати швидке просування нових дизайнерських задумок і переконатися, що фінальний продукт відповідає очікуванням замовників.
  • Операції по збірці салону передбачають можливість автоматизованої і повторюваної адаптації пасажирського салону.
  • Завдяки інтерактивному 3D контенту, маркетингові команди тепер отримують можливість стимулювати продажу різних конфігурацій салону ще до повної готовності продукту.
  • Члени обслуговуючого екіпажу можуть підготуватися до майбутніх польотів, використовуючи візуальне інтерактивне навчання роботі з технічними системами.
DS Assystem 2

«Компанії авіабудівної промисловості потребують інструментах, послуги та контенті, вони зацікавлені в отриманні передового досвіду і високої результативності використання напрацювань, щоб вигідно відрізнятися від конкурентів, - говорить Мішель Тельє (Michel Tellier), віце-президент Dassault Syst. - Співпрацюючи з провідними інжиніринговими компаніями, такими як Assystem, ми можемо запропонувати своїм замовникам інтегрований підхід, який дозволить кардинально покращити продажу і рентабельність замовників, допомагаючи їм у досягненні їх цілей».

Більш детальна інформація про рішення Dassault Syst.3ds.com/aerospace defense"> http://www.3ds.com/aerospace defense.


. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst.

Для отримання більш детальної інформації відвідайте сторінку www.3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

Контакти для преси:
Анастасія Постнікова Anastasia.Postnikova@grayling.com 7 (929) 569 43 22
Ніно Донадзе Nino.Donadze@grayling.com 7 (909) 995 95 18
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт