Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Реєстрація для участі в конференції «Рік в інфраструктурі 2015» компанії Bentley вже відкрита! .

Реєстрація для участі в конференції «Рік в інфраструктурі 2015» компанії Bentley вже відкрита!

Конференція буде проводитися у Лондоні з 3 по 5 листопада

Відвідайте сайт нашої конференції


Экстон (Пенсільванія), США - 22 квітня 2015 р. - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, оголосила сьогодні про відкриття реєстрації для участі в Конференції Рік в інфраструктурі 2015, яка буде проводитися в Hilton London Metropole в Лондоні, Великобританія, з 3 по 5 листопада. Це міжнародний захід за участю провідних фахівців в області проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів буде включати серію презентацій і інтерактивних семінарів, на яких буде обговорюватися перетин технологій та бізнес-факторів, а також те, як це впливає на майбутнє реалізації інфраструктурних проектів на окупність інвестицій.

Кріс Баррон (Chris Barron), віце-президент Bentley Systems з корпоративних комунікацій, заявив: «Нам було дуже приємно отримати схвальні відгуки від учасників конференції Рік в інфраструктурі. Провідні фахівці архітектурних бюро, інженерних і будівельних компаній, власники-експлуатанти та представники урядових організацій, що прийняли участь у конференції, назвали наші лекції і семінари цікавими. При цьому, витрати на відвідування конференції виявилися, на їхню думку, мінімальними. Багато з них включили в стратегічні плани своїх компаній передовий досвід і унікальну аналітичну інформацію про технологічних досягненнях, отриману в ході конференції. Крім того, всіх надихнули презентації проектів-фіналістів конкурсу інновацій Be Inspired, продемонстрували свої досягнення у сфері інформаційного моделювання компанії Bentley і їх вплив на продуктивність активів і ефективність проектів. Учасники також високо оцінили можливість встановити робочі зв'язки з колегами і авторитетними галузевими експертами зі всього світу, які виступали на конференції. Запишіть дати проведення конференції 2015 року з 3 по 5 листопада, - щоб її не пропустити, а ще краще зареєструйтесь прямо зараз!»

У ході конференції Рік в інфраструктурі 2015 будуть проведені наступні заходи:

  • Інформаційні наради для керівників вищої ланки (тільки за запрошенням):
    • Інформаційне нарада щодо реалізації проектів
    • Інформаційне нарада по продуктивності об'єктів інфраструктури
  • Галузеві форуми, які надають фахівцям в області інфраструктури ідеальну можливість встановити робочі зв'язку з колегами і авторитетними галузевими експертами й дізнатися про передовому досвіді і технологічних проривах:
    • Будівельний форум - В ході цього форуму увага буде зосереджена на спільному використанні технологій інформаційного моделювання в багатопрофільному проектуванні та будівництві, з упором на підвищення повернення на інвестиції в інформаційне моделювання.
    • Залізничний і дорожній форум - Цей форум виходить за рамки проектування і будівництва. В його ході буде розглянуто застосування технологій інформаційного моделювання протягом усього життєвого циклу транспортної інфраструктури.
    • Форум по нафті, газу, хімічної та гірничодобувної промисловості - Форум, присвячений як капітальних проектів, так і поточних операціях, в ході якого будуть вивчені нові методи і технології для підвищення продуктивності проектів та ефективності ресурсів.
    • Форум по ЖКГ - Даний форум присвячений сфері комунальних послуг, включаючи вплив хмарних технологій на робочі процеси комунального господарства, нові тенденції у вирішенні завдань, пов'язаних із підземними комунікаціями, передовий досвід співпраці у проектуванні та способи вдосконалення управління об'єктами ЖКЗ через оптимізацію продуктивності ресурсів. В ході заключної сесії широкому обговоренню піддасться майбутнє комунальних підприємств.
    • Форум рішень для майбутнього - Форум, присвячений дослідженням членів спільноти Bentley та їх співробітників. Оратори обговорять останні досягнення у своїх галузях досліджень, включаючи сприяння у прийнятті ефективних рішень через доступ до моделей та інформації на мобільних пристроях.
  • Конкурс Be Inspired 2015, в ході якого фіналісти проведуть презентації своїх проектів. На завершення програми буде дано банкет, на якому переможці конкурсу отримають нагороди за видатні досягнення в проектуванні, реалізації та експлуатації інфраструктурних об'єктів.


Щоб отримати додаткову інформацію про конференцію Рік в інфраструктурі 2015 або зареєструватися для участі, перейдіть по посиланню www.bentley.com/YIIconference.

Про компанії Bentley Systems
Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співробітництва ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумною» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

щоб отримати Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши по посиланню Конференція Рік в інфраструктурі 2015, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури http://www.bentley.com/yearininfrastructure компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, яке є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Bentley Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500..


. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт