Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Турнір юних інженерів-дослідників в Новосибірську.

Турнір юних інженерів-дослідників в Новосибірську

Від редакції isicad.ru: Новосибірський Академмістечко обґрунтовано вважається місцем виробництва талановитої молоді. Одна з причин цього в підтримці Новосибірським державним університетом і физматшколой активної роботи професійних викладацьких колективів з обдарованою молоддю.
В останній тиждень квітня в Новосибірську пройшов Турнір юних інженерів-дослідників НГУ, в якому взяли участь учні 6-8 класів новосибірської області. Щоб зрозуміти, чому подібні заходи потрібні, достатньо порівняти те, що роблять ці школярі, з тим, що їх оточує з усіх боків:

На фотографії зліва видно типовий сучасний маніпулятор, який використовується для зведення чергового будівлі поруч з вежами Технопарку. Праворуч ми бачимо витончену конструкцію, створену юними талантами.

Фінал турніру проходив у трьох аудиторіях, переповнених бажають продемонструвати свого робота, цветомузыкальную установку або систему поливу квітів:

Школярі з різних куточків області виготовили і запрограмували свої пристрої для рішення поставлених завдань:
Вони паяли і збирали зовсім несподівані конструкції:
На закритті Турніру перемогли командам були вручені призи від ТОВ . А переможці командних боїв з програмування, що вирішували завдання щодо планування робіт на підприємстві і розкрої аркуша матеріалу, отримали від інформаційного спонсора Турніру компанії ЛЕДАС .ru/wiki/Энциклопедия_PLM_(книга)">Енциклопедію PLM.

Енциклопедії PLM вручені школярам Технічного ліцею при СМДА та гімназії №3

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт