Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Bentley оголошує про прийом заявок на участь у конкурсі Be Inspired 2015, присвяченому особливим досягненням в області інфраструктури .

Bentley оголошує про прийом заявок на участь у конкурсі Be Inspired 2015, присвяченому особливим досягненням в області інфраструктури

Нагороди в рамках цього міжнародного конкурсу присуджуються за видатні на світовому рівні проекти в галузі проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів

Экстон (Пенсільванія), США – 27 квітня 2015 р. – Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, зробила сьогодні заяву про прийом заявок на участь у програмі Be Inspired Awards 2015. Останній день прийому заявок — 31 травня 2015 р. Незалежне журі, що складалося з експертів у різних областях, присуджує нагороди організаціям, чиї інновації і досягнення в проектуванні, конструюванні, будівництві, реалізації та експлуатації доріг, будівель, заводів та інженерних мереж сприяють підтримці стійкої світової інфраструктури. Проекти-переможці демонструють досягнення в галузі інформаційного моделювання за рахунок:
• поглибленого інформаційного моделювання в цілях збільшення продуктивності ресурсів і
• розширення інформаційної мобільності в цілях поліпшення показників за проектами. В рамках цієї всеосяжної і глобальної програми нагороди Be Inspired присуджуються у 18 категоріях, що охоплюють всі аспекти антропогенного середовища.

Ми запрошуємо всіх користувачів продуктів Bentley брати участь у конкурсі Be Inspired незалежно від того, на якій фазі знаходиться їхній проект. Розробки можна представити як на підготовчому/концептуальному етапі, так і на етапі проектування, будівництва, або в завершеному стані. Три фіналісти в кожній категорії конкурсу Be Inspired виграють поїздку в Лондон, і в якості гостей компанії Bentley Systems, зможуть брати участь у конференції Рік в інфраструктурі 2015, яка буде приходити в Hilton London Metropole у Великобританії з 3 по 5 листопада 2015 р. Фіналісти презентуватимуть свої проекти на етапі конференції, присвяченій конкурсу Be Inspired, і виступлять перед журі, ідейними лідерами різних галузей промисловості та більше ніж 100 представниками ЗМІ, які будуть присутні на цьому надзвичайно інтерактивному подію, що включає різноманітні презентації, зустрічі та семінари.

Кріс Беррон (Chris Barron), віце-президент компанії Bentley з корпоративних комунікацій, заявив: «Настав час в черговий раз провести огляд досягнень наших користувачів за минулий рік. Найбільш видатний з представлених проектів стане переможцем конкурсу Be Inspired 2015. Ті невеликі зусилля, які необхідні, щоб висунути проект для участі у конкурсі – ніщо порівняно з безпрецедентним світовим визнанням, яке отримають ці проекти, як і організації, які представляють наші користувачі.

«Незалежно від того, чи виграє проект в конкурсі чи ні, кожен із номінантів отримає увагу широкого співтовариства інфраструктурної галузі за підтримки глобальної маркетингової команди компанії Bentley, – продовжив пан Беррон. – Робота фіналістів над проектом отримає додаткове освітлення в ході презентацій, які будуть проводитися на міжнародній конференції Рік в інфраструктурі в Лондоні. Переможці конкурсу отримають нагороди в присутності колег і провідних керівників у сфері проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, а також понад 100 журналістів, які представляють кращі ЗМІ. Таку можливість не можна упустити!»

Учасники конкурсу Be Inspired Awards зможуть:

  • отримати світове визнання через публікацію архітектурних або інженерних проектів у виданні Bentley Рік в інфраструктурі, який отримають більше 150 000 авторитетних осіб у галузі засобів масової інформації, урядових колах і промисловості.bentley.com/en-US/Engineering Architecture Construction Software Resources/User Stories/Be Inspired Project Portfolios/">веб-сайті портфелів проектів Be Inspired.
Щоб отримати додаткову інформацію про програми конкурсу Be Inspired або заповнити форму заявки на участь, відвідайте www.bentley.com/BeInspired.
Про конференції Рік в інфраструктурі 2015
На конференції Рік в інфраструктурі 2015, яка буде проводиться у готелі Hilton London Metropole в Лондоні, Великобританія, з 3 по 5 листопада будуть присутні провідні керівники у сфері проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів. Вона включить серію презентацій і інтерактивних семінарів, на яких буде обговорюватися перетин технології та бізнес-факторів, і те, як це впливає на майбутнє реалізації інфраструктурних проектів на окупність вкладень.

Також в ході конференції буде проведено фінал конкурсу Be Inspired, після чого переможцям будуть вручені нагороди. Крім цього, на учасників чекають зустрічі, присвячені продуктивності активів інфраструктури та реалізації проектів, а також форуми, на яких будуть обговорюватися питання, пов'язані з конструюванням, автомобільним і залізничним транспортом, нафтової, газової, хімічної та гірничодобувної промисловістю, включаючи шельфову індустрію, системами інженерного забезпечення (електрика, газ і вода) і рішеннями для майбутнього.

Щоб отримати додаткову інформацію про конференцію Рік в інфраструктурі 2015, звертайтесь до сайту www.bentley.com/YIIconference.

Про компанії Bentley Systems
Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співробітництва ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумною» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

щоб отримати Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши по посиланню Конференція Рік в інфраструктурі 2015, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури http://www.bentley.com/yearininfrastructure компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, яке є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Bentley Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500..


. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт