Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Запрошуємо взяти участь у семінарі «BIM. Стратегічний підхід», який пройде 28 травня 2015 року в навчальному центрі Мосгосэкспертизы.

Запрошуємо взяти участь у семінарі «BIM. Стратегічний підхід», який пройде 28 травня 2015 року в навчальному центрі Мосгосэкспертизы

МОСКОВСЬКА ДЕРЖАВНА ЕКСПЕРТИЗА

У Росії з початку 2015 року реалізується план поетапного впровадження інформаційного моделювання в промисловому і цивільному будівництві, розроблений за дорученням Уряду РФ. Сьогодні отримати знання з BIM необхідно всім, хто бере участь у створенні об'єктів капітального будівництва, управляє чи володіє ними. BIM дійсно може зробити будівельний сектор економіки більш ефективним, менш витратним, які відповідають потребам та інтересам власників об'єктів нерухомості та їх орендарів, а також проектувальників, будівельників, виробників обладнання та матеріалів.

Семінар «BIM. Стратегічний підхід» є частиною авторського навчального курсу «BIM: Стратегія. Управління. Реалізація», розробленого компанією AEC3 (Великобританія) за замовленням компанії «Конкуратор» і адаптований для російської практики.

AEC3 — провідна британська консалтингова компанія в галузі розробки інформаційних систем для архітектурного, інженерного та будівельного секторів економіки і управління нерухомістю, учасник державної програми Великобританії по впровадженню BIM. Співробітники AEC3 є авторами і співавторами міжнародних та національних стандартів з BIM, в тому числі ISO 12911, ISO 15686, COBie-UK, BS 1192:4-2014.

«Конкуратор» — російська консалтингова компанія, створена для надання консультаційних послуг у сфері переходу учасників архітектурно-будівельної галузі на технології інформаційного моделювання (BIM). Семінар «BIM. Стратегічний підхід» заснований на кращих методологічних і практичних розробках в області BIM і призначений для керівників проектно-будівельних компаній, менеджменту вищого та середнього рівня. В ході семінару буде розглянуто комплекс питань, важливих для керівників при переході організації на інформаційне моделювання. Отримані знання допоможуть отримати відповіді на питання як розробити BIM стратегію, як використовувати новітні технології інформаційного моделювання (BIM) для розвитку бізнесу, які фінансові, технічні, кадрові та інші ресурси можуть знадобитися для вирішення цих завдань.

Ведучий семінару — Марина Король, генеральний директор консалтингової компанії «Конкуратор», виконавчий директор НП «Інтелектуальне будівництво», професор МААМ (міжнародної академії архітектури, отд. у Москві), член робочої групи Міністерства будівництва і ЖКГ по реалізації плану поетапного впровадження інформаційного моделювання в промисловому і цивільному будівництві.

По завершенню семінару видається сертифікат.

Запрошення на семінар

Регламент проведення семінару

Реєстрація та додаткова інформація за телефоном: (495) 620-20-00, доб.58849, доб.55907


Докладно: http://exp.mos.ru/academic-cent/..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт