Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН представляє нову версію системи автоматизованого проектування КОМПАС-3D V16.

АСКОН представляє нову версію системи автоматизованого проектування КОМПАС-3D V16

Компанія АСКОН представляє нову версію свого флагманського продукту — КОМПАС-3D V16, яка, відбиваючи професійні потреби сучасного інженера, допоможе йому здійснити свою власну революцію в проектуванні! Дзеркальні виконання деталей і зборок, моделювання лінійчатих обичайок, нові варіанти розрахунку передач, повне переродження MCAD-програми для створення металоконструкцій, команди Автоэлемент, Автопідбір і Автоперехід в AEC-додатках для проектування інженерних систем. КОМПАС-3D V16 пропонує користувачам безліч інтелектуальних і просто зручних можливостей для швидкого втілення найскладніших ідей.
АСКОН КОМПАС 3D двигун V16

Тривимірна модель двигуна. Рендеринг виконаний у додатку Artisan

Головною концептуальною і найбільш очікуваною користувачами новинкою стало «віддзеркалення», яке кардинально змінює підходи до 3D-проектування. Дзеркальні виконання зборок і деталей, дзеркальні відбиття і тексти, нові типи сполучень — тепер на моделювання симетричної частини будь-якого виробу або об'єкта потрібно витратити всього лише кілька кліків.

Принципи «віддзеркалення» реалізовані та функціональності підготовки креслень. Так, при додаванні в асоціативний креслення виду з дзеркального виконання моделі автоматично формуються написи у форматі, рекомендованому ГОСТ 2.113-75. Для будівельного проектування в арсеналі КОМПАС-3D припасені команди для роботи з текстом: у новій версії можна не тільки налаштувати кількість і розташування характерних точок для переміщення написи, але і при необхідності — створити дзеркально відбитий текст.

Машинобудування

В КОМПАС-3D V16 розробники подарували друге життя згинанні листового металу, так як багато замовників АСКОН використовують у своїх виробах деталі складної листової форми. Тепер користувачам доступний широкий спектр команд для швидкого створення згинів без використання додаткових операцій і додаткових побудов в ескізі. Особливу увагу було приділено роботі з лінійчатими обичайки, які ґрунтуються на гістограмі поверхні загального вигляду і не завжди є фізично разворачиваемыми без пластичної деформації. При використанні нових функцій листового моделювання отримати розгортку деталей і передати її на обладнання, за допомогою якого її виріжуть з листа і проведуть наступну гибку, стає дуже просто.

До виходу нової версії було повністю оновлено додаток Обладнання: Металоконструкції. Висока швидкість побудови, простота, зручність, інтерактивність — з новим додатком можна легко і інтуїтивно проектувати складні рамні та огороджувальні металоконструкції і в результаті уникнути додаткових витрат на матеріал, інструмент, а головне — втрати часу. Програма стане в нагоді всім підприємствам, які використовують у своїх виробах профільний металопрокат.

У додатку Вали і механічні передачі 3D з'явився оптимізаційний розрахунок циліндричних зубчастих передач. Він надає вибір найкращого рішення, що відбиває будь-які комбінації критеріїв: міцність, зносостійкість, плавність ходу і т.д. Також за допомогою програми можна вирішити зворотну задачу проектування циліндричної передачі – підібрати параметри зубчастої передачі в залежності від умов її роботи.

Приладобудування

Додаток Обладнання: Кабелі та Джгути вчинила значний ривок в швидкості роботи. Час формування 3D-моделі джгута зменшилася в 3-5 разів залежно від складності джгута. Тепер до послуг конструктора можливість читання складу з'єднань з системи КОМПАС-Електрик завдяки обмінним XML-файлу. Ця функція дозволяє максимально автоматизувати процес побудови трас з'єднань і моделей джгута/кабелю.

З'явилися новинки і в самому КОМПАС-Електрик: нове рішення в оформленні документації в КОМПАС-Електрик (поширюється на схеми від Э3 до Е6) дає можливість підвищити інформативність документів. А при маркуванні потенційного вузла тепер можна включити позначення джгута і кабелю, куди входить конкретне з'єднання між апаратами.

Будівництво

У додатках сімейства інженерних систем – Технологія: ТХ, Життєзабезпечення: ОВ, Життєзабезпечення: ВК – реалізовані нові опції: Автотройник, Концентричний автоперехід, Ексцентричний автоперехід, Автовставка з підбором, Автовставка з переходами.

Автовставка з підбором здатна знайти відповідний за контрольними параметрами (діаметр, SDR і т.д.) типорозмір у тому ж розділі каталогу, з якого обраний типорозмір поточний. На Панелі каталогу можна вибирати значення з доступних фільтрів, тоді автодобір буде проводитися з урахуванням зафіксованих значень. При побудові відображається фантомне зображення підібраного типорозміру. Цікавий і режим Автовставка з переходами, який дозволяє вставити поточний типорозмір, а при необхідності підбере потрібний перехід.

Зацікавили новинки? Випробуйте їх, скачавши пробну версію КОМПАС-3D V16!

Про компанії АСКОН
АСКОН — російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Основні програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 26-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують 9000 промислових підприємств і проектних організацій у Росії та інших країнах.
Контактна інформація:
Ольга Калягіна, керівник відділу маркетингу АСКОН
press@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт