Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

nanoCAD Plus 7: коли пошук приводить до результату.

nanoCAD Plus 7: коли пошук приводить до результату

Компанія «Нанософт» – провідний російський розробник і дистриб'ютор ПЗ для проектування – представила ринку нову комерційну версію платформи nanoCAD Plus

nanoCAD – російська САПР-платформа, розроблена у повній відповідності з вітчизняними стандартами і містить усі необхідні інструменти для повноцінної роботи сучасних інженерів-проектувальників. Знайомий інтерфейс, пряма підтримка формату *.dwg (аж до DWG2013-2016), розширюваність і оптимальна ціна роблять nanoCAD кращою на сьогодні альтернативою при виборі інженерної платформи для будь-якої галузі.

«Вихід версії 7.0 – довгоочікувана подія не тільки для нас, розробників, але і, в першу чергу, для наших користувачів, адже в останній раз платформа nanoCAD Plus оновлювалася майже рік тому. Повірте, очікування того варті – версія 7.0 містить більше двох десятків крупних нововведень і сотні поліпшень, у яких були враховані найбільш значущі побажання клієнтів, – коментує директор з розвитку платформи nanoCAD Денис Ожигін. – Ми як творці і ідеологи платформи раді запропонувати вітчизняному ринку саме те, що йому зараз дійсно необхідно».

Користувачі нової версії напевно оцінять зручну навігацію в тривимірному просторі, яка дозволяє переміщатися по моделі в режимі реального часу, відчуваючи себе всередині архітектурно-будівельного проекту. Ця зручна функція, якої ви не знайдете в інших класичних САПР, ідеально підходить для інтеграції з BIM-системами і для просторового аналізу різних CAD-моделей, зібраних в єдине ціле за допомогою зовнішніх *.dwg-файлів.

Нова версія пропонує новий погляд на компонування системи – базова платформа зручно розширюється двома окремо лицензируемыми модулями «3D-моделювання» і «2D-параметризація», що перетворює nanoCAD Plus потужний інструмент тривимірного параметричного твердотільного моделювання. А інтеграція з хмарним сервісом інжинірингової компанії «Фидесис» та її CAE-продуктами дозволяє ще й передати побудовану модель на розрахунок міцності. Завдяки тому що модулі можуть розміщуватися в локальній мережі організації і подгружаться на робочі місця користувачів по мірі необхідності, з'являється можливість вибудувати гнучку динамічну систему проектування, розумно поєднує задачі тривимірного моделювання та класичного випуску робочої документації.

Розвиток базового 2D-функціонал nanoCAD Plus вразить навіть консерваторів – платформа обзавелася величезною кількістю корисних функцій, які прискорюють двовимірне креслення. Наприклад, у версії 7.0 присутній згладжування екранного відображення креслень – дані виводяться на екран більш м'яко, що важливо для користувачів, які працюють в системі проектування цілий день. Крім того, користувачі знайдуть і інструменти роботи з динамічно оновлюваними полями, і зручний редактор блоків, що відкривається в окремому вікні, і нові типи прив'язок «Зсув» і «Середина між двома точками». При роботі з многострочным текстом тепер підтримуються нумеровані списки і налаштування міжрядкового інтервалу. Реалізовані поліпшення користувальницького інтерфейсу при роботі з видовими екранами (у тому числі поворот і масштабування видових екранів), прискорення алгоритмів пошуку штрихування контурів, можливість вставки PDF/DWF/DWFx-підкладок та багато-багато іншого.!

Так як nanoCAD Plus – це САПР, створена в Росії, її розробники приділяють особливу увагу налаштування під вітчизняні стандарти проектування. Наприклад, реалізована у версії 7.0 функція «Перевірка орфографії» враховує скорочення, визначувані ГОСТ 2.316-2008, ГОСТ Р 21.1101-2013, РД 31.30.01.01-89 та іншими нормативними документами. Також платформа nanoCAD Plus 7 однією з перших серед універсальних САПР пройшла сертифікацію на відповідність вимогам російських стандартів в частині оформлення робочої документації, що підтверджено Сертифікатом відповідності № РОСС RU.СП15.Н00781.

Окремо хотілося б відзначити з'явилася можливість працювати з надвеликими хмарами точок (більше мільярда крапок!), тобто з даними, які надають сучасні тривимірні лазерні скануючі пристрої. Платформа nanoCAD Plus 7 може імпортувати точки з п'яти форматів: LAS від ASPRS, BIN від компанії TerraSolid, PTX і PTS від компанії Leica, PCD (Point Cloud Library), що дозволяє інтегруватися з широким спектром обладнання. А далі nanoCAD Plus якісно і швидко відображає отримані дані, дозволяє побудувати розрізи і перерізи за отриманими хмар точок і використовувати їх для створення нових 3D-моделей, реконструкції, авторського нагляду, аналізу, візуалізації проектів і багатьох інших завдань.

Ознайомитися з повним списком нових можливостей версії 7.0 можна на промо-сайті продукту www.nanocad7.ru або звернувшись до одного з партнерів компанії «Нанософт».

«nanoCAD – це насамперед платформа для спеціалізованих інтелектуальних додатків. При її розробці ми завжди пам'ятаємо, що, вибираючи nanoCAD як основу, замовники хочуть отримати повну сумісність по формату *.dwg, технологічну незалежність на базі російських технологій і можливість розширення завдяки вертикальним рішень, в тому числі з застосуванням самих сучасних 3D-технологій, – відзначає генеральний директор компанії «Нанософт» Максим Єгоров. – Саме тому в версії 7.0 з'явилися 3D-модуль, інструменти просторової навігації, математика для роботи з хмарами точок, що дозволяє комфортно працювати з великими масивами даних. Гнучка система ліцензування пропонує замовникам вибрати зручний варіант покупки: від річних ліцензій вартістю 10 000 рублів до корпоративної версії вартістю 150 000 рублів (з підпискою), надає право використання будь-якого додатка».

«Кожна наша нова версія – це передусім результат діалогу з російськими інженерами-проектувальниками, проте в нинішніх економічних і політичних умовах, нам важливо було прислухатися ще й до голосу керівника підприємства, щоб нова версія стала не тільки зручним інструментом користувача, але і оптимальним рішенням для бізнесу, – підкреслює директор з маркетингу компанії «Нанософт» Євгена Ніколаєва. – Таким чином, і функціонал платформи, і політика ціноутворення служать одній головній меті: забезпечити російські підприємства повнофункціональним, сучасним і надійним CAD-рішенням для стабільної роботи в нестабільний час».

Умови розповсюдження nanoCAD Plus 7

nanoCAD Plus 7 – комерційний програмний продукт, призначений для проектних організацій і приватних проектувальників. Для використання продукту в комерційному режимі необхідно придбати або абонемент, який дає право використання nanoCAD Plus протягом певного терміну або постійну ліцензію.

Для навчальних закладів на сайті www.nanocad.ru ліцензії видаються навчальні програми, а розробникам додатків пропонується версія для розробки з оновленим відкритим SDK (розміщена на сайті developer.nanocad.ru.

Також існує безкоштовна модифікація платформи, nanoCAD 5.1, відрізняється від nanoCAD Plus 7 більш обмеженим функціоналом.

Про компанії «Нанософт»

Компанія «Нанософт», створена у 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки та розповсюдження програмного забезпечення для проектування.

Основна мета компанії – створення доступного вітчизняного САПР. «Нанософт» створює умови для масового переходу від використання неліцензійного програмного забезпечення САПР до цивілізованої роботи з легальними продуктами. Компанія робить все від неї залежне, щоб витрати користувачів на цей перехід були мінімальними.

Партнерська мережа компанії налічує понад 150 дилерів, що спеціалізуються на продажу та впровадженні програмних продуктів для російських інженерів-проектувальників.

Більш детальна інформація на сайті компанії: www.nanocad.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт