Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новітня версія системи Solid Edge від компанії Siemens скорочує терміни та підвищує гнучкість проектування виробів.

Новітня версія системи Solid Edge від компанії Siemens скорочує терміни та підвищує гнучкість проектування виробів

  • Поліпшення в новій версії прискорюють освоєння системи
  • Повна підтримка сенсорних екранів

Плано, шт. Техас, 18 травня 2015 р.
Форум Siemens PLM Connection Americas 2015 – Даллас, шт. Техас

Поліпшення і нові функції новітньої версії системи Solid Edge® (Solid Edge ST8) від компанії Siemens дозволяють скоротити терміни проектування, розширюють області застосування синхронної технології, а також підвищують гнучкість при виборі апаратних платформ та варіантів придбання програмного забезпечення. До того ж, повнофункціональна версія Solid Edge ST8 здатна працювати на планшетах під управлінням ОС Microsoft Windows® 8.1, що забезпечує мобільний роботу конструкторів — в будь-якому місці і в будь-який час. Одночасно з випуском версії Solid Edge ST8 підрозділ компанії Siemens, що займається рішеннями для управління життєвим циклом виробів (PLM), починає поставки та нового мобільного додатку Solid Edge App MarketplaceSM. Цей додаток являє собою єдиний джерело придбання додаткових модулів, що розширюють можливості системи Solid Edge і ще більше підвищують продуктивність процесів розробки виробів.

«Мені дуже сподобалися з'явилися в Solid Edge ST8 поліпшення інтерфейсу роботи з синхронної технологією», — зазначає Рікардо Еспіноза (Ricardo Espinosa), керівник по технічним розробкам компанії Kimball International. «Ці поліпшення полегшують освоєння системи і допомагають мені у підготовці стажистів, які швидше приступають до реальної роботи. Безсумнівно, розробники Solid Edge цінують своїх замовників і докладають всіх зусиль до розроблення найдосконаліших інструментів автоматизованого проектування».

Процеси моделювання прискорюються завдяки удосконаленням у синхронних інструментах управління задумом конструктора, а можливість розпізнавання складних ескізів і 3D-елементів допомагає користувачам концентруватися на розв'язуваної задачі, а не на застосовуваної системі. Гнучкі можливості моделювання за допомогою синхронної технології дають можливість інтуїтивно зрозумілим чином швидко створювати реалістичні і точні моделі, що скорочує терміни виходу нових виробів на ринок. Синхронна технологія поєднує швидкість і гнучкість прямого моделювання з точністю побудов за заданими розмірами.

Спрощення роботи з великими і складними збірками у версії Solid Edge ST8, а також точне чисельне моделювання і прогнозування кінематики механізмів суттєво скорочують терміни проектування збірок, а також потреба у виготовленні досвідчених зразків. В Solid Edge ST8 розширені можливості роботи з вбудованими навчальними матеріалами, забезпечено доступ до мережного співтовариства користувачів, а також до нового онлайнового магазину додатків Solid Edge App Marketplace. Дані інструменти і функції призначені для підвищення продуктивності і прискорення процесів проектування. Широкий вибір варіантів придбання, включаючи щомісячну передплату, відповідає різноманітним потребам бізнесу і дозволяє замовникам гнучко планувати свої фінансові ресурси.

У версії Solid Edge ST8 реалізовані більш інтуїтивно зрозумілі процеси проектування, включаючи повну підтримку жестової інтерфейсу Windows 8.1 і розпізнавання роботи з сенсорним екраном як пальцями, так і стилусом. Повний доступ до інструментів моделювання на мобільних пристроях дозволяє працювати в будь-якому місці і ще більше розширює можливості спільної роботи фахівців по створенню інновацій.

«Спілкування з користувачами, що працюють з системою Solid Edge на планшетах, ясно показує, що вони (розробники компанії Siemens) не просто перенесли програму на нову платформу. Вони все ретельно продумали в плані адаптації Solid Edge до мобільних пристроїв, в повній мірі реалізувавши переваги жестової інтерфейсу і роботи стилусом», — зазначає Чад Джексон (Chad Jackson), аналітик компанії Lifecycle Insights. «Проведені бесіди дозволили виявити області, в яких користувачі отримали найбільші переваги в плані взаємодії з постачальниками і швидкої реакції на запити замовників. Все це дійсно відповідає потребам сучасного інженера».

«У версії Solid Edge ST8 помітно підвищено зручність роботи» — вважає Джон Міллер (John Miller), старший віце-президент напрямку Mainstream Software Engineering компанії Siemens PLM Software. «Ми вважаємо, що нашим замовникам важливо надати широкий вибір варіантів придбання і встановлення системи Solid Edge. При купівлі постійної ліцензії або підписки, при роботі як на настільному комп'ютері, так і на мобільній платформі, ми надаємо підприємствам будь-якого розміру найбільш відповідне рішення для їх потреб. В результаті користувачі Solid Edge створюють інноваційні, високоякісні вироби».

Постачання версії Solid Edge ST8 заплановані на літо поточного року.
Додаткова інформація представлена на сайті www.siemens.com/plm/st8..

Siemens PLM Software, бізнес-підрозділ департаменту Digital Factory концерну Siemens — провідного світового постачальника програмних засобів, систем і послуг для управління життєвим циклом виробу (PLM) та виробництвом (МОМ). Компанія має понад 9 млн. інстальованих ліцензій у більш ніж 77 000 замовників по всьому світу. Штаб-квартира знаходиться в р. Plano, шт. Техас. Siemens PLM Software надає своїм замовникам галузеві програмні рішення, що допомагає підприємствам добиватися стійких конкурентних переваг і втілювати інновації. Для отримання додаткової інформації щодо продуктів та послуг компанії Siemens PLM Software відвідайте сайт www.siemens.com/plm.

Контактна інформація для преси:
Салім Рахімі (Salim Rahimi)
Тел.: 1 972 987 3206.rahimi@siemens.com">salim.rahimi@siemens.com

Ми в Twitter: www.twitter.com/siemens_press

Siemens AG (Берлін і Мюнхен) — глобальний технологічний концерн, ім'я якого впродовж понад 165 років асоціюється з технічною досконалістю, інноваціями, якістю, надійністю і міжнародним співробітництвом. Концерн працює більш ніж в 200 країнах, займаючись проектами в області електрифікації, автоматизації та переходу на цифрові технології. Siemens — один з найбільших світових виробників енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій, лідер у будівництві морських вітряних турбін, провідний постачальник турбогенераторів комбінованого циклу, нових систем передачі енергії, а також сучасних інфраструктурних рішень, систем автоматизації та програмного забезпечення для промисловості. Концерн є провідним постачальником устаткування для медичної візуалізації, включаючи встановлення комп'ютерної томографії та магнітно-резонансні томографи, а також засобів лабораторної діагностики та інформаційних технологій для медицини. В 2013 фінансовому році, що закінчився 30 вересня 2013 р. доходи від поточних операцій склали 75,9 млрд. євро, а прибуток — 4,2 млрд. євро. На кінець вересня 2013 р. у компанії Siemens по всьому світу на постійній основі працювало близько 362 тис. співробітників. Додаткова інформація представлена на сайті http://www.siemens.com.

Примітка: Siemens і логотип Siemens є зареєстрованими торговими марками компанії Siemens AG. NX, NX Realize Shape, Teamcenter і Tecnomatix є торговими марками або зареєстрованими торговими марками компанії Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. або її філій в США та інших країнах. Windows — зареєстрована торгова марка корпорації Microsoft. Всі інші товарні знаки, зареєстровані товарні знаки або знаки обслуговування є власністю їх власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт