Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанії «Нанософт» і «Фидесис» об'єднали функціонал тривимірного твердотільного моделювання з міцнісними розрахунками.

Компанії «Нанософт» і «Фидесис» об'єднали функціонал тривимірного твердотільного моделювання з міцнісними розрахунками

Компанія «Нанософт», провідний розробник вітчизняного САПР, та інжинірингова компанія «Фидесис» повідомляють про інтеграцію платформи nanoCAD Plus 7 з CAE-продуктами Fidesys і хмарним сервісом. Нові можливості тривимірного твердотільного моделювання, що з'явилися в nanoCAD Plus 7, доповнюються міцнісними розрахунками CAE Fidesys.

Компанія «Нанософт», створена у 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки і поширення програмного забезпечення. Основна мета компанії – створення доступного вітчизняного САПР.

Компанія «Фидесис» – одна з небагатьох вітчизняних компаній, що працюють в області інженерного аналізу і міцнісних розрахунків, – зацікавлена в інтеграції свого продукту c існуючими вітчизняними CAD-програмами. Сучасний споживач потребує зв'язці CAD/CAE, яка змогла б ефективно вирішувати поставлені перед ним завдання. «Фидесис» надає складні методи аналізу користувачам з різними фінансовими можливостями. При постійній роботі з розрахунками можна придбати коробковий продукт, а при епізодичному використанні інструментів міцнісного аналізу фахівець може скористатися послугами хмарного сервісу.

Досвід використання nanoCAD при вирішенні різноманітних завдань у різних галузях вселяє впевненість, що універсальна вітчизняна система інженерного міцнісного аналізу CAE Fidesys і nanoCAD стануть найефективнішою CAD/CAE-зв'язкою для потреб малого та середнього бізнесу.

Примітно, що це перша інтеграція з продуктом стороннього розробника, яка входить в стандартну поставку продукту nanoCAD.

Інтеграція з коробковим продуктом від «Фидесис» і хмарним сервісом вбудована в nanoCAD Plus 7 на рівні команд меню. Щоб передати на розрахунок модель, створену в nanoCAD, досить вибрати відповідний пункт – модель буде автоматично експортована (це відбувається у випадку, коли комплекс Fidesys встановлений на робочому місці проектувальника, і при використанні хмарного сервісу). Таким чином, користувач отримує зв'язку CAD/CAE безпосередньо «з коробки». А якщо він ще не знайомий з CAE-системами, у нього з'являється можливість випробувати гарантовано працездатну зв'язку системи проектування та розрахункової системи за допомогою пробної версії продукту від «Фидесис». Експорт CAD-моделі з nanoCAD Plus 7 CAE Fidesys виконується натисненням однієї кнопки. Перейшовши по посиланню, можна подивитися коротке відео про те, як це робиться.

"Вихід nanoCAD Plus 7, інтегрованого з продуктами від "Фидесис", – це тільки перший крок співробітництва, – зазначає заступник генерального директора компанії "Нанософт" по випуску продуктів Дмитро Попов. – Ми зацікавлені в отриманні відгуків зв'язки nanoCAD – CAE Fidesys: вони стануть основою для визначення вектора розвитку nanoCAD. Надалі компанія "Нанософт" передбачає використовувати розрахунковий програмне забезпечення в своїх вертикальних додатках, побудованих на базі nanoCAD, з ядром твердотільного моделювання".

Про компанії «Нанософт»
Компанія «Нанософт», створена у 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки та розповсюдження програмного забезпечення для проектування.

Основна мета компанії – створення доступного вітчизняного САПР. «Нанософт» створює умови для масового переходу від використання неліцензійного програмного забезпечення САПР до цивілізованої роботи з легальними продуктами. Ми робимо все від нас залежне, щоб витрати користувачів на цей перехід були мінімальними.

Партнерська мережа компанії налічує понад 150 дилерів, що спеціалізуються на продажу та впровадженні програмних продуктів для російських інженерів-проектувальників.

Більш детальна інформація:

www.nanocad.ru - сайт компанії
www.forum.nanocad.ru - конференція користувачів
www.twitter.com/nanocad - twitter-канал
www.youtube.com/nanocad - відео-канал
www.developer.nanocad.ru - клуб розробників nanoCAD

Про платформі nanoCAD
nanoCAD – російська САПР-платформа, розроблена у повній відповідності з вітчизняними стандартами і містить усі необхідні інструменти для повноцінної роботи сучасних інженерів-проектувальників. Знайомий інтерфейс, пряма підтримка формату *.dwg, розширюваність і оптимальна ціна роблять nanoCAD кращою на сьогодні альтернативою при виборі інженерної платформи для будь-якої галузі. Більш детальна інформація про продукт – на сайті www.nanocad.ru.

Про компанії «Фидесис»
Інжинірингова компанія «Фидесис» заснована в 2009 році фахівцями і випускниками кафедри обчислювальної механіки МДУ їм. М.В. Ломоносова. Має статус резидента Інноваційного центру «Сколково», входить в Асоціацію розробників програмних продуктів (АРПП). «Фидесис» є членом NAFEMS – міжнародного агентства з методів скінченних елементів і стандартизації.

Тестування CAE Fidesys виконано у суворій відповідності зі стандартами NAFEMS.

Команда розробників складається з 35 молодих випускників МДУ, МДТУ їм. Н.Е. Баумана, МФТІ, а також провідних регіональних вузів. Інжиніринговим центром компанії керують 11 професорів-консультантів, що володіють фундаментальними науковими знаннями і володіють практичними навичками рішення самих складних і нестандартних завдань.

Про продукти CAE Fidesys
CAE Fidesys – це зручний і ефективний інструмент, що дозволяє здійснювати повний цикл прочностного інженерного аналізу: завантаження та аналіз CAD-моделі, побудова розрахункової сітки, завдання навантажень і механічних властивостей матеріалу, вибір і налаштування МСЕ-розв'язувача, розрахунок моделі, візуалізацію результатів розрахунку.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт