Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

NVIDIA G-SYNC починає підтримувати ноутбуки і продовжує підтримувати монітори: наприклад, запаморочливий вигнутий Acer X34 .

NVIDIA G-SYNC починає підтримувати ноутбуки і продовжує підтримувати монітори: наприклад, запаморочливий вигнутий Acer X34

Технологія G-SYNC знаходить все більш широке застосування. На Computex 2015 NVIDIA разом зі своїми партнерами представляє нові моделі моніторів G-Sync і вперше показує ігрові ноутбуки з підтримкою G-SYNC.

Технологія G-SYNC синхронізує частоту оновлення монітора з висновком отрисованного графічним процесором кадру на екран. Змінна частота, як її іноді називають, усуває одвічну проблему геймерів – запинки і розриви кадрів на екрані.

NVIDIA порівняння моніторів

Малюнок, приведений вище, це —кадр з короткого відео:

Технологія G-SYNC отримала позитивний відгук від геймерів у всьому світі. Гравці відзначають її високу ефективність, відсутність мінімального fps і вкрай низький рівень гостинга.

Поточний рік став ударним для G-Sync. На Computex наші партнери представляють кілька нових моніторів G-SYNC різних розмірів, дозволів і цінових категорій. Серед них - новий запаморочливий вигнутий монітор Acer X34 з діагоналлю 34 дюйма. Також кілька нових моделей представить компанія Asus.

NVIDIA G-SYNC

Перші ноутбуки з підтримкою G-SYNC ми очікуємо від компаній Asus, Aorus, Clevo і MSI. Вони надійдуть на ринок уже в цьому місяці. У геймерів буде великий вибір. G-SYNC буде як в ігрових машинах з одиночним GPU, тому в системах на базі SLI-зв'язки. Різні діагоналі екрана (від 15.6 до 17.3") і різні дозволи (до 4K) дозволять кожному підібрати оптимальну модель ігрового ноутбука з G-Sync.
NVIDIA G-SYNC

Ми продовжуємо вдосконалювати технологію G-SYNC. Тепер ви можете активувати технологію у віконному режимі. Крім того, технологія G-Sync стала підтримувати нові опції кастомізації, такі, як можливість розгону дисплея. Ці нові можливості вже доступні в нашому новому драйвері.

Навіщо шукати компроміс? Технологія G-SYNC для настільних ПК, а тепер і для ноутбуків, забезпечує плавний геймінг, без запинок і розривів. Давайте грати!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт