Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Русгідро і Dassault Syst.

Русгідро і Dassault Systemes обговорюють перспективи співпраці

Москва, Росія, 17 червня 2015 року – Представники керівництва Русгідро відвідали штаб-квартиру компанії Dassault Syst.

Перший заступник Голови Правління ВАТ «Русгідро» Михайло Мантров та Радник Голови Правління Костянтин Безсмертний зустрілися з Виконавчим віце-президентом компанії Dassault Syst.

Учасникам зустрічі було продемонстровано одна з новітніх розробок Dassault Syst. В ході зустрічі було відзначено важливість впровадження новітніх технологій в діяльність енергетичних компаній і розглянуто можливості розвитку співпраці в даному напрямку.

Компанія Dassault Syst. Компанія розробила платформу 3DEXPERIENCE, яка являє собою єдину корпоративну середу для створення всебічного інформаційного забезпечення. У неї включені різноманітні рішення для 3D-моделювання, створення віртуальної реальності і симуляції, а також програми для пошуку та аналізу даних. Платформа допомагає здійснювати спільну діяльність виробників і споживачів, як в офісі, так і в онлайн режимі.


. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst. Для отримання більш докладної інформації відвідайте сайт www.3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

Про групу «Русгідро»
Група «Русгідро» - один з найбільших російських енергетичних холдингів, що об'єднує понад 70 об'єктів відновлюваної енергетики в РФ і за кордоном. Встановлена потужність електростанцій, що входять до складу Русгідро, становить 38,5 ГВт, включаючи потужності ВАТ «РАО Енергетичні системи Сходу», а також саму нову та сучасну гідроелектростанцію Росії – Богучанську ГЕС.

Русгідро – лідер у виробництві енергії на основі відновлюваних джерел, розвиваючий генерацію на базі енергії водних потоків, морських припливів, вітру, геотермальної енергії.

http://www.rushydro.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт