Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Airbus Helicopter використовує PLM-рішення компанії PTC для розробки вертольота H160 нового покоління.

Airbus Helicopter використовує PLM-рішення компанії PTC для розробки вертольота H160 нового покоління

Паризький авіасалон, Ле-Бурже, Франція, 15 червня 2015 року. — Компанія PTC® (NASDAQ: PTC) оголосила про те, що Airbus Helicopters, підрозділ Airbus Group, провідний світовий виробник вертольотів, використовує PLM-рішення PTC Windchill® для розробки своєї недавно представленої гвинтокрилої машини H160.

Прикладне PTC Windchill для управління життєвим циклом виробів (PLM) дозволить компанії Airbus Helicopters налагодити спадкоємність електронного інженерного документообігу та підвищити ефективність взаємодії між відділом проектування, виробничим підрозділом і службою підтримки програми H160. Крім того, рішення PTC Windchill допоможе компанії Airbus Helicopter максимально підготувати H160 до введення в експлуатацію, запланованого на 2018 рік, налагодити серійне виробництво і обслуговування вертольотів в період експлуатації.

Служба PTC Global Services контролює впровадження PTC Windchill і є надійним консультантом для команди, яка реалізує ключовий проект по впровадженню системи управління даними про виріб (PDM) і відповідає за цифрову візуалізацію H160 і супутні послуги. Така співпраця допоможе Airbus Helicopters оптимізувати процеси в масштабах підприємства і отримати максимальну вигоду від випуску вертольота наступного покоління.

«Компанія РТС рада можливості стати стратегічним партнером Airbus Helicopters і запропонувати технологічні рішення та послуги світового рівня для підтримки цієї критично важливої фази розробки H160, — зазначив Джим Хеппельманн (Jim Heppelmann), президент і виконавчий директор PTC. — Сподіваємося на розширення співпраці з компанією Airbus Helicopters в процесі реалізації її стратегії перетворень і виведення інноваційного літального апарату на ринок».

Інші ресурси:

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт