Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Розширення можливостей Autodesk Vault з допомогою пакета DarkStream від Brownie Software.

Розширення можливостей Autodesk Vault з допомогою пакета DarkStream від Brownie Software

Brownie Software

Brownie Software – російська софтверна компанія, що випускає вітчизняні системи технічного документообігу на основі технологій Autodesk (Autodesk Authorized Developer) і IBM. Флагманськими продуктами Brownie Software є система технічного документообігу на платформі IBM Notes Social Edition V9 BlueStream і система технічного документообігу DarkStream, вбудована в Autodesk Vault Professional.

Brownie Software products Brownie Software

Додаткова інформація про компанію: www.brownie-soft.com.


На днях Brownie Software оголосила про розширення партнерської мережі. Ексклюзивний дистриб'ютор програмних продуктів Brownie Software в Росії і країнах СНД, компанія Consistent Software Distribution (CSD) залучила ряд нових реселерів, зацікавлених у роботі з пакетом адаптації DarkStream для Autodesk Vault Professional. Експерти пов'язують такий інтерес до вирішення як з унікальністю його функціоналу, так і з зростаючим проникненням BIM в Росії.

«Технологія інформаційного моделювання споруд посіла важливе місце в будівельній галузі. При цьому всім очевидно, що правильно побудовані технології проектування – запорука успішної реалізації проекту і розвитку бізнесу в цілому. І організація внутрішніх процесів проектування, в тому числі – спільної роботи і управління проектними даними – все це невід'ємна частина процесу BIM, – коментує Олександра Беручева, продакт-менеджер компанії CSD. – Vault DarkStream – це інструмент, який дозволяє спростити вирішення цілого ряду завдань, що стоять перед проектно-будівельними компаніями. Серед переваг рішення – комплексний підхід до вирішення проблем і можливість закрити майже всі потреби цього напрямку бізнесу. Ми дуже вибірково підходимо до вибору рішень, з якими виходимо до наших клієнтів, і вибрали DarkStream, тому що впевнені в унікальності продукту та наявності попиту на нього. Наша співпраця з Brownie Software стартувало лише півроку тому, але вже зараз ми бачимо стійкий інтерес наших партнерів до нього. Більше того, кілька компаній останнім часом стали нашими реселлерами саме завдяки можливості працювати з DarkStream».

Пакет адаптації DarkStream для Autodesk Vault Professional – флагманський продукт російської софтверної компанії Brownie Software. Дане рішення призначене для компаній, що займаються проектуванням об'єктів промислового та цивільного призначення. Воно дозволяє істотно розширити можливості платформи Autodesk Vault, спростити його впровадження, а також оптимізувати використання та масштабування. В результаті використання DarkStream істотно підвищується ефективність процесів і продуктивність праці співробітників – Гіпов, начальників відділів і виконавців. Фактично комплексне рішення Autodesk Vault з пакетом адаптації DarkStream є закінченою системою технічного документообігу, спочатку враховує російські реалії та основні потреби компаній, що працюють в галузі ПГС в РФ.

DarkStream вбудовується в інтерфейс Vault, додаючи нову панель інструментів. Таким чином, користувачі отримують доступ до шаблонів структури папок і управління ними, інструменти для реєстрації проекту, а також видачі та погодження завдань. Використання пакету адаптації DarkStream дозволяє вибудувати чітку технологічний ланцюжок роботи з Vault, що охоплює всі етапи проекту.

Серед переваг рішення – наявність широкого функціоналу для роботи з проектами, завданнями та контролю над їх виконанням, також можливість отримання звітів про хід виконання проекту в розрізі виданих завдань і інтеграція з програмою-планувальником MS Project.

На початку літа Brownie Software і CSD представили DarkStream на московській конференції «BIM Конгрес: транспортна інфраструктура», щорічному спеціалізованому заході Autodesk в Росії для організацій, що працюють дорожньо-транспортної галузі. Презентація рішення і жива демонстрація його можливостей викликали інтерес серед експертів в галузі проектування та будівництва транспортної інфраструктури.

«Продуктивність праці – одне з основних завдань керівників більшості проектних організацій у сучасних реаліях, – впевнений Павло Балобанов, генеральний директор компанії Brownie Software. – Експерти нашої компанії впевнені, що вирішити це завдання можна за рахунок створення єдиного регламенту спільної роботи, з допомогою якого можна підвищити передбачуваність внутрішніх процесів. Автоматизована система управління та організації спільної роботи повинна підтримувати цей регламент і значно спрощувати таким чином контроль, наведення порядку і захист інтелектуальної власності. DarkStream з Autodesk Vault – одне з рішень нашої лінійки, яка допомагає вирішувати ці проблеми. Ми впевнені, що завдяки співпраці з компанією CSD, що має колосальний досвід у дистриб'юції інноваційних програмних продуктів, і її новим партнерам ми зможемо суттєво збільшити частку ринку, яку займає DarkStream».


Consistent Software Distribution є незалежною компанією, що спеціалізується на value-add дистрибуції на виділених ринках. Поточний портфель являє собою результат довгого і ретельного відбору продуктів, найкращим чином розв'язують задачі на ринку САПР, ГІС, дизайну, візуалізації і графіки з урахуванням російських реалій. Consistent Software Distribution є офіційним дистриб'ютором більше 15 світових і вітчизняних компаній-розробників програмного забезпечення: Autodesk, CSoft Development, CEA Technology, CGS Software, НТП «Трубопровід», НТЦ АПМ та інших. Consistent Software Distribution представляє на російському ринку найбільших світових виробників апаратного забезпечення – інженерні системи Oce, широкоформатні сканери Contex, широкоформатні плоттери Canon і Mutoh, тривимірні принтери та сканер Z corp, витратні матеріали. Обслуговування широкоформатного техніки здійснює мережа сервісних центрів.
Додаткова інформація: www.csd.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт